Saturday, 10 January 2015

malas.

Assalamualaikumwarohmatullahiwabarokatuh...


IM SUPER LAZY TODAY. WHICH IS LIKE NORMAL LAZY. HA HA HA 


bangun tido terus capai berus gigi, ubat gigi dan pembersih muka. then bukak pintu bilik, pakai selipar terus pergi toilet.

k. goodmorning dunnia. roomates. jiran bilik sebelah. akak-akak degree. makcik makcik cleaner and tak lupa dekat beruk beruk dekat kolej seroja. goodmorning k. ohh goodmorning UITM !

belum terlambat lagi kan untuk aku wish happy new year two thousand and fifteeennn yeayyy!!!!! selamat tahun baru 2015 kawan kawan semua. and selamat bersekolah adik adik kakak yang comey lotey yee. yang tadika yang darjah satu sampai lah ke tingkatan 5 yeee. rajin rajin belajar k. rindu pulak dekat adik aku dua orang tuh. sorang baru nak naik tingkatan satu and then sorang lagi dah pun masuk tingkatan lima. dah besar semuanyaa. kakak sayang adik adik kakak. rajin ke sekolah yaa. k muahhh siketttt

then, how bout you cikmanis nurafifah bt encik hajjji zairi? em em em. me? macam ni laaa. semalam baru balik kolej. so, esok dah start class and nowwww.. you know what i feel? feel malas. malasnyaa nak pergi kelas esoookkk even kelas tu petang and kelas tu satu tuuuu je. tapi malas tu tetap menguasai diri akuuuu ni woii. malassnyaaaa arghhhhhh!!! kfine.

padahal assignment baru siap separuh jalan so harini nak tak nak kena siapkan. yes you can do it, afifahhhhh. don't lazy lazy okay!

so, forget about assignment. now now now....now pergi sambung buat kerja. okay then. byee. muahh semuaa.

xoxo #IMiffa

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment