Tuesday, 5 March 2013

Dia Hot ! Dia Hot ! Dia Hot ! -_-''

Hi, Assalamualaikum, Harini 5 mac dah, Yeah cepatnya masa berlalu, cepatnya wei. Ohhhh, Bulan depan dah bulan 4 , 5, 6, 7, 8, 9, 10, [11] <--- bulan SPM . Hew, aku belum bersedia lagi nak berperang dengan SPM tohh. tolonglah masa jangan bergerak cepat sangat :'D Huhuhu, okay harini aku bukan nak cakap bukan nak ceramah bagai. Aku harini nak cakap pasal  HOT ! Budak hot, hotstuff atau lagi unik dipanggil dengan .......


Hahh ! aku kasi besar punya hotsetahh tuh. Asyik duk bercerita pasal hot sangat kann ? Nah, aku bagi saiz double triple XXL dahh -_-'' *Annoying gila* Benda ni sekarang dah jadi story budak budak remaja zaman sekarang kan ? Kat mana mana pon asyik Dia hot Dia Hot Dia hot ! sumpah benci gila dengar perkataan hott tu . Ohhh, kemain lagi kan sekarang budak budak yang bajet hot dekat facebook/twitter Yeahh, BAJET. What's mean BAJET hahh ? huu, kejap aku google kejap. Okay stop aku nak list kan ciri-ciri orang yang bajet hot nih. Ceh, ciri ciri bagai. hew, okay first

Default picture/Profile picture/Gambar dekat facebook. Mesti edit baik baik punye, meletop, ngaum ngaum dengan Bloom High Blacklight tinggi. Haaa, Baru lah HOT. Mana nak edit dekat Painter bagai. Sekarang kan dah maju, Instagram ada, Pixlr ada, Picnic Picmonkey Adobe Photoshop and bla bla -_______- Hew, macam macam . Yelaa, zaman dah berubah kan? Okay, tu dari segi edit. Dari segi gambar yang nak diupload jugak memainkan peranan yang penting. Yang perempuan Mulut mesti muncung-muncung bagai ala-ala Itik bertelor ayam menetas *eh eh ayam pulak* angkat tangan ala-ala kangaroo. Hew, baguslahh orangg Malaysia ni sangat sayangkan binatang . Eh ? haha. Posing kan mesti la hot ala ala model. Perghh korang ni kan! Hahaha, buat iman aku tergugat lahh. Eh ? 

Okay, semakin aku perhatikan sekarang ramai yang upload gambar letak caption  *saya tak comel/hebat macam awak* Saya tak comel macam awak* Saya tak cantik macam girlfriend awak* Weyh, Bagi aku 1001 motif kenapa korang letak caption cenggitu? Weyh, pikirlah wei. Agaknya, korang megharapkan friend list korang cakap *Eei, comelnya awak* , * Tak comel ? perghh nie dah tahap kecomelan yang paling tinggi kot* , * Omeynya awak* :) Ergh, Tolong lah okay, And lepas tu mulalah melalut sampai 200 komen? Ohh, Whatthe ? And aku nak cakap, Orang yang macam tu memang bajet hot gila. Seriously. And ada jugak yang semata mata nak Like or Whatever. Tulis caption LIKE kalau suka, Kalau tak suk blah lahh, block aku remove aku pun takpe, Ingat aku kesah?. Hey, dek kau yang over kenapa? Hahaha, kekadang aku nak tergelak tengok orang yang macam tu. Kah Kah Kah :)

Okay, Status Pulak. Status mesti HOT jugak wehh. Mesti punya lahh. Tak main dah ayat ayat rewempitztztz nii. Status mesti berkaitan ketuhanan, Mane ada yang mencaut carut ni. Wei, status kena jaga wei. Kalau tak, orang takkan LIKE weyh. Huu, Okay ? Motif ? Aku pun naik pelik jugak kekadang Si Hot update tanda titik pun beratus yang like. Hew, Apakah ini ? Bongok lah orang yang like tu. Ahaks Just Saying, I'm Sorry :)

And sometimes budak yang HOT ni ada yang peramah. Yes, peramah kan bagus tapi jangan lah terlebih peramah sangat. Riak hang tau dakk ? Ahaks, And ada jugak yang sombong. Mengalahkan retis woi. Pergh, Orang macam tu MEMANG nak kena bahangg ahh. Haha, Okay lagi satu. Ciri ciri orang yang nak kan HOT. Suka spammer like dengan facebook -,- Ohhh Men, Kau nak kemana spam banyak banyak dek oi? Pergh, aku kalau dah bosan, aku terimalahh notification kau yang banyak tu. Tapi kalau time aku tengah marah, and kau pulk buat BIADAP! Memang kena bahangg dengan aku. Terima Jelah Okay. And aku pernah lah jugak nak jadi spammer nie. Sekali kena marah. Terus aku malas nak spam like. Kata nak HOT tu ahh yang aku like. Ekekeke, And cara aku, aku buka like status okay cara aku, aku like dia punya KOMEN. Pergh memang Terbaikk (Y)

Okay habis dah entry aku pasal HOT HOT nie. Naik geli geleman aku type satu satu. Hahaha, Okay Remember. Orang HOT bila dah mati nanti takda pun tulis kat batu nisan dia * Si Mati adalah orang HOT di laman sosial facebook/twitter* Si mati adalah orang yana paling banyak likers kat facebook, follower dekat twitter. Takde lah weyh. Hot kau tak kemana. Hot dekat Neraka adalah. Nak ? Semua bila dah mati semu sama pakai kain kapan jugak. Takda kain sutera. Hmm? Renung Renung kan lah Wahai manusia :) Assalamualaikum ! :)


:: Goss!pGurlz:; ~xoxo~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

5 comments:

  1. dlm byk2 hot entri ni paling hot. huhu

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete