Thursday, 24 January 2013

Aku dah mula nak merepekk .. -_-'

Assalamualaikum ? * tak jawab dosa, kalau jawab sayang* heheheee ..

Haii haii selamat bermalam malam, hari ni aku nak update tentang cinta. oke, ehh stop stop sejak bila pulak aku pandai cinta chenta ni ? -,-' atototo, nope no and no oke you all, im still maintain single auu haha. k dah dah turn aku pulak nak story . baca tauu baca tauu even agak panjang korang kene baca jugak hee ^_^

ohh lupee *ketuk dahi* rindu aku tak? serious, lama gilavavi tak update blog. tak follow blog kawan kawan. Sorry k sorry saya agak busy sedikit sekarang nih. busy dengan sekolah,, itulah inilah . semuanya SEKOLAH. double what ? ohh , ummm okay okay *hangguk hangguk*

Soooo ,korangg korangg ambik masa sikit bersantai di blog saya neh. Ada something saya nak merapu *pegang rotan* k, takda kena mengena ponn. HAHA ,

yeayyy , firstly SELAMAT MENYAMBUT HARI MAULIDUR RASUL peeps.

alhamdulillah alhamdulillah :D
hari ni aku diberi cuti . cuti sekolah jee hahaa . so, dapat lah keluar jalan-jalan dengan my sayang kaklong and my sayang adik . KAMI bertiga aje ! yang lain terbang pi kay ell . tapi sonoklahh sonok gilaa . hahaha.

kami hang out di kbm aje . dah takde tempat lain dah nak hang out . kbm membosann kann . opps Sorry, aku jujur k jujur . tujuan aku pi sana banyak sangatttt . nak jumpe dia tuh dia tuh dan dia tuh . hahaha >.<
tapi yang paling utama aku pi sana sebab nak cari novel SETIA HUJUNG NYAWA. gila wehh aku dah macam ibu hilang anak nak novel tohh . someone boleh tolong carikan aku novel too please please. nak gilagila wehhhh :/

Cari kedai popular takdak, kedai smo ponnn takda. hampehh -.-' semua takde neh . apa yang kauorang jual wehh ? hahha k gurauu . aku feduppp. MALAS arhh nak cari novel tohh . buat rimas aku jee. hahaha, Akhirnya, kamus dewan jugak menjadi pilihan aku. beli kamus dewan wehh . * pelajar sekolah yang rajin ni*

selesai je semua, auummmm. aku ade ajak jumpe sorang boy nih dekat kbm. actually, rumah kitorang dekat jehh sajee nak menyemak dekat kbm kan capital A kan kan ? hahaa ,macam dia baca pulak entri aku. Aku text dia tanya " dok manoo ?" pastu dia reply " gi kat noodle station" ohh dekat situuh. aku ponn pegilah. kebetulan time toh perut aku berkeroncong tandanya lapar . Duduk dekat noodle station and then order makan. pabila sampai sana takda pulak boy nih . hmm ,aku pon mintak dengan kakak aku nak keluar kejap jumpa kawan. keluar dari noodle station mata aku nih asyik cari kelibat dia jeeh . tapi tak jumpa , jalan punye jalan rupa-rupa dia dok belakang aku . ahahha , dia tegur aku dari belakang . ohh SO SWEET. hahha
After that, jumpa lhaa . taklama ponn jumpe , sekejap jee . kitorang jalan-jalan sambil berbual . hehehe serious ! dia tinggi gila . aku nak tengok muka dia ponn terkial kial almaklumlah aku kan pendek *sedar pulakk* hahaha. Pastu kan pastu kan before dia nak balik toh dia ajak bergambar . aku ON jee . hehee . so, dapatlah snap satu gambar. satu pon jadi lha kan .

( gambar ni aku curi dalam album facebook dia) hahaa , sorry apih :P

Nampak tak tohh ? hahaha , sorry lha aku tak lawaa. dia handsome k handsome. handsome tak ? a'ah memang >.< heehee *gedik* boy ni lha aku ajak jumpa tadi . hewhew ~ pendeknya akuuu double omg!
Nama dia Hafiz Zaim . panggil apih jee . dia budak hot k budak hot budak hot . hahaa . dia single tauu . KATANYA ! haha , kalau nak kenal-kenal dia . bukak facebook add dia . nama facebook cari sendiri. hahaha kejam kann . hehehe :P 

ohh lupe , KAMI HANYA KAWAN AJE KAYY ^_^

sebenarnya , aku taktahu apa yang aku merepek sekarang neh . story aku macam cerita tamil ajehh . hahaa.
suka hati lah nak faham ke tidakk . k lah afifah FULLSTOP . tataataaa .
footnote : boleh sesiapa say '' i love you ? " aku rindu dengan ayat tu. hahaa kbyeeee >.<

:: Goss!pgurlz :: ~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment