Thursday, 27 December 2012

Happy New Year and selamat kembali ke sekolah .

Assalamualaikum and hello peeps 

Bismillahirrahmanirrahimm .. 

Hai *akward ...

Let me introduce myself. Ceh. Ehem. Assalamualaikum and hello :) My name is Nur Afifah Binti Zairi. Call me Fifah not Call Me Maybe. Hehe. Joke joke. And this is my blog. You are now in my world, my land, and you are now reading my intro. Ohho. So sad. I don't know how to begin T__T Peace yo (Y)


First of all i would like to give my thousand apologies . Forgive me please *duckface macam girlgirl selalu buat* Double euwww. Forget me not ! ;) please please :* Hmm , I'm so sorry for leaving my blog so long. Perkara ini semua tidak dirancang. Diluar jangkaan. Eh, merepek. Okay, minta maaf sebab dah lama tak post entry kerana entry yang terakhir adalah pada 3 Disember 2012. Macam ada bloggers yang heran pula kita dah lama tak post entry. Kan? Mweheeee -.-

Seperti yang diketahui umum, pada 1 Januari 2013 2013? OMG OMG OMG ! yes , pada tarikh tersebut semua budak kecik hinggalah yang besar akan kembali ke sekolah. Macam fifah, budak yang baru nak ambik spm pon kena bersekolah jugakk ! haha , so fifah just nak ucap SELAMAT KEMBALI KE ALAM SEKOLAH ADIK-ADIK . ecece-.- AKAK ni akak lha sangat *weh weh angkat tangan ke dada* ouchh ! comelnyaa sapa yang buat tuh :P haha um,fifah nak ucap SELAMAT TAHUN BARU 2013 KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA especially rakyat KELATE  Sweet semua double muahh ! So, apa AZAM korang pada tahun baru nih? Fifah? kalau fifah nanti fifah bagitahu ehh hihihi tak surprise lha bagitahu sekalang.*macam ada orang nak baca je entry kau apipahh* agagaga ^^



Looked ! bus pon bersemangat nak pergi sekolah . That's mean sekolah sedang memanggil manggil kita sambil tersenyum jahat dia tuh !  hmm Dear School,I HATE YOU! boleh aku cakap macam tuh ? Jahat sangat kah ? Alah, sekolah tak makan aku lha .

Hmm , month of JANUARY . Januari januari januari !!!!! back to school again haha ! time flies so quickly and i can't believe that i'm in seventeen years old ? OMG OMG OMG ! Oh GG --' huha huha I'm senior year in SMKSM of 2013 *english aku berterabur*-_- whoaa ! great. bagos lah kan *elelelalala* goyang seyh. I hope incoming month of January will be good for us and please be awesome till aku habis spm lalalala :D


So , aku excited gila bagai nak rak *rak buku rak baju rak pinggan rak kau !* whateva -_____-sebab dapat jumpa kenkawan laaagehh . hmm , even i'm not ready to back to school . Hm , harap aku rajin lah ke sekolah and jadi budak pandai macam kakak kakak aku yang dah berjaya tooh . In Sya Allah, doakan AFIFAH yea semua . okey , till we meet again semua . Tatata *lambai-lambai tangan* ^______^



:: G0ss!pGurlz : x0x0 ~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment