Tuesday, 27 November 2012

Snap Gambar Laagi :*

Assalamualaikum

Morning peeps .

How's feel today ? happy or not ? Aku happy aje harini . Semalam aku photoshoot laagi . Serius, aku memang suka photoshoot. Aku suka sangat snap gambar orang lain and orang lain snap gambar aku *evil laugh* tak pun aku akan snap gambar aku sendiri. Setiap hari kalau aku pakai cantik cantik lawa lawa mesti aku akan snap dua tiga keping gambar. Hehe . itulah diriku sebenar .

Dan semalam aku pakai lawa lawa sebab nak bergambar dengan kakak kakak USM yang tumpang tidur rumah aku. Diorang seramai empat orang aje. By the way diorang sporting gilagila. aku suka diorang damn much ! hahaha. pastu , semalam jugaklah last day diorang duk rumah aku. Tapikan aku takda gambar diorang. Gambar tu semua duk dalam kamera kak ummu . nanti kak ummu tuh nak upload dalam facebook and then dia tagged lha dekat aku . Horaay ! *gedik sakan*

 Sesungguhnya aku sangat gilakan bergambar . Attention please ! Saya suka bergambar :)








Kesengalanku  terserlah . muehehe .
thanks for reading i love you guys muahh muahh :*
byebye ~

:: Goss!pGurlz:: ~xoxo~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment