Tuesday, 13 November 2012

Melepak Dengan Girlgirl (Y)

Assalamualaikum.
Hello readorr ?

Lamanya tak update blog. Rindu saya tak ? Hahahaha *Muka Comel* Lol gediknya. Ok ok korang sihat? Saya pun sihat Alhamdulillah. Yeay! dah start cuti sekolah. You know rite ? when start cuti sekolah yang panjang nih nak jumpa kawan lah, nak hangout dengan kawan lah. Nak gelak dengan kawan lah. Nak Hu Ha Hu Ha dengan kawan lah. Semuanya dengan kawan. Yalah dengan kawan je kita dapat lupakan masalah. Dapat gelak-gelak. Dapat poyo kononnya takda masalah. >.<

Bila takda kawan? semuanya sepi. Semuanya kelam. Semuanya rasa tak perfect. KAWAN tu memang penting untuk kita. Dan kita pun kena BIJAK dalam pilih kawan. Ya Dakk ? Pilihlah kawan yang sentiasa mengingati kita tentang kebaikan bukan kejahatan. Dan saya rasa sunyi bila cuti sekolah bermula.
Tanpa membuang masa, saya mengajak kesemua kawan yang dah lama saya tak jumpa untuk keluar melepak together di sekitar kota bharu. Rindu nak gilagila dengan diorang.

11 November 2012


















Thanks for reading ^^

:: Goss!pGurlz :: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment