Saturday, 27 October 2012

Update blog !

Dah lama tak update new entry . Mungkin rasa nak blogging tu tak sehebat macam dulu . Dulu , kalau boleh dalam sehari nak update new entry sampai dua tiga kali . Nampak tak , semangat di situ ? Heuheu . . . Sekarang tepat pukul empat pagi , saya baru bangun . tadi saya dream indah . sweet habiss . senyum sampai meleleh air liur neh *lap kejap * . nampak comel kan ?
 * buat laporr * eiii yekk ! 

Firstly , Just flu . I feel cold , but still okay . Walking good not in ' Mamai ' yet . Still can carry things . Can finish homework . homework ? arghh ! study okay . exam kan ? tapi tak study pon. Um, Can helps nyanyii.CAN ONLINE ( facebook je . twitter ade tapi tak penah on kott ) . can help ma abah kaklong kakcik abam and adik adik buatt kerja dekat rumah . Sayang you alls . muah muah . Nampak gedik disitu ^_^

okay okay . gila weii , sudah lama saya tak update blog . kemanakah dikau wahai Nurafifah Bt Hj Zairi ? Nak jugak hajii . hekhek . Baiklah , saya jawab saya jawab . Saya tak kemana ada aje neh . nampak tak saya tengah lambai lambai tangan . adush ! macam retis pulakk . hokay , saya sudah lama tak update blog sebab saya ' MALAS ' . Yes , that's me ! --' . serius , dua tiga bulan neh memang saya teramat la malas nak update blog sampai blog saya neh dipenuhi dengan sarang labah labah . OUT labah labah OUT !! sebok je dia ! Harhar . So , tetiba aje bulan neh saya rasa macam nak update blog je . Rindu kau bodoh ! ( blog la bodoh ) hahaha . kejam ! so , bulan neh sudah ada satu NEW ENTRY daripada budak gemok neh . 
k bla bla bla and tak habiss . . .

Um, by the way saya nak bagitahu neh saya sudah gemok ! ulang suara saya sudah gemokk ! hmmm, itu aje -.- ini semua salah perut , salah perut salah perut !! saya gemok sebab awaklah cik perot yang buncit .So , belog tak cute . tuan rumah awak dah gemok . redho okay . Saya sayang awak, muahhhh !! okay kegedikanku menyerlah . woww ! susah nak dapat meyhh . hee

Lastly , saya rasa hampir nak demam . Dah memang demam pon . Sabor je lha . kan kan kan ?
dah takda idea dah weii . takda dahh . out luh ! mau tidoo . esok sekolah sepatotnya la tapi cuti. So, doa kan saya semoga cepat sembuh dari fever . amin amin ya Allah :)


:: GossipGurlz :: Xoxo ~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment