Monday, 29 October 2012

SE JA RAH buat aku tido time exam .

Assalamualaikum ..
Hello molla on the day ..

Sudah berapa hari ya aku tak update blog buncit neh ? 1 2 3 . .  9 7 5 . . 6 4 8 . .  10 ? Arghh ! malas aku  nak mengiranya . Cukup lah masa exam matematik haritu aku nyawa-nyawa ikan menjawabnya . And now? Sejarah pulak . ASDFGHJKL ! --" Memang suka gila kott subjek SE JA RAH . Tapi aku expert objective sahaja . expert dalam menembak okay ! harharhar XD . Then , bila masuk paper two . . Hmmm , sudah cukup cukup sudaaahh .. tahu tahu aja lha blurr habiss .


Setelah tamatnya rehat budak form four and budak four five , waktu peperiksaan dijalankan . mengantuk gila wa cakap lu * ayat gangster dah keluar puihhh * . Memang mengantuk tahap mati wehh . entah kenapa harini aku tido time exam . before nih takda pulak nak tido sampai kepala terhangguk hangguk tergeleng geleng tertunjuk tunjuk . haaa kan ? hm, exam sejarah tahu tahu la sendiri , mana tak mengantuknya soalan struktur soalan esei . Apekebendanyaniweiii .. mana aku nak tembak ni weii semua tak kena . hahaha

 *mainmain pulak dia * So , aku jawab jugak sampai muntah darah . Alhamdulillah , soalan struktur boleh aje slowslow but the problem is soalan esei je macam pffftttt .

Kemudian , kalau aku dah nak siap , aku akan biarkan dua tiga soalan kosong untuk dibuat pada saat saat akhir . * HAHA ! that's me * Kesimpulannya , tuntasnya , Motifnya ? sebab aku tak nak cikgu check paper aku . Seraaaammmm wooohh


Lepastu , bila aku dah dapat ilham nak jawab soalan SE JA RAH kertas dua yang pfffttt tuh , tibatiba...


                   Vrooooom Vroooom , Ting !  Ting !  Ting ! Debuuuuussshh ! Debuuuusshhh !
                                       Arghhhhh ! Arghhhhhh ! Arghhhhh ! Arghhhhhhh ! 

Tahu tak bunyi apa ? Apa bunyi kuntilanak menggilai ? BUKANN . Bunyi budak budak sekolah rendah tengah main apa entah dekat sebelah . Wooh serious aku cakap aku prustt gila . Badan diorang kecik tapi suara macam Dinasour tak makan setahun .


Hmmm Baiklah sampai disini sahaja entry aku . Jangan harapkan aku untuk update lagi selepas nih .

Ecewah , takdelah . Kalau exam dah habis InsyaAllah aku update banyak banyak . Ceh , macam ada orang baca saja kan ? haha . buatt malu >.<

So , sampai ketemu lagi . bye bye sayang ku :*


 Rakyat palestin tak dapat exam macam kita . Tak dapat bergembira seperti kita . Doakan mereka :')

:: GossipGurlz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment