Friday, 18 May 2012

Unknown Entry .

Hello and hello ! Long time no see right ? Lama betul tak update. Fuhh sana , fuhh sini ! habuk penoh woo.
= =' .
Yeahh . blog ni semakin mendap. membosankan act . I don't know what else should I do to improve this blog and make it become active just like before . Okayy, Fine .Maybe sebab si penulis terlalu busy sampai takda masa nak update blog. that's why la jadi TERlampau mendap. Sorry again. Act malas sebenarnya .

So, how's your life now Afifah ? Everything's alright. MAYBE . Forsure, busy gila sekarang ni. Full of activities.
Secara tiba-tiba, banyak sangat aktiviti si penulis kena join . On 24th of May, ada Perkhemahan Perdana Peringkat Sekolah di Agro Resort, Kuala Besut ? entah !

Beside that , ada pertandingan kawad kaki pada perkhemahan nanti . I join it .Wish the best for us ! :)
At the same time, this week si penulis ada mid-year exam. Mid-year exam FEVER .Mesti semua tengah struggle untuk exam kan ? Good Luck to everybody . Aja-aja fighting !

Minggu exam pon ade latihan kawad kaki. Semangat Seyyhh ! By the way, si penulis masok KRS ( kadet remaja sekolah ) . Korangg ? hewhewhew. Okayy, maybe this week minggu terakhir kitorang buat latihan . Hari jumaat dah nak bertanding . Get Ready lhaa...



Oppss ! sorry.. gambar tak jelas. heee...itu lah puteri-puteri KRS yang join kawad kaki.
Semangad Duhhh ! ( Mr . Bee tenga buad ape t0ohh ? ) >_<

Enough , malas nak merapu lebih-lebih . After this, si penulis akan rajinkan diri untuk update kan blog .

                  Huh . I think that's all for today . Get to go now , Bye and Assalamualaikum.

:: G0ss!pGurlz :: ~x0x0 ~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment