Friday, 4 May 2012

Aku Menang Dapat Nombor 3 .

Assalamualaikum..


Hello Peeps ....

Alahaii.. Rindu betol ngan blog tak cute nihh... dah bersawang weiii !! sori la takde mase nak hupdate. 
Petama sekali, si penulis nak wish hepi kepada sesape yang besday dia tarikh nye hari nih.
" HAPPY BIRTHDAY " ... ^_^

Okayy, berbalikk kepada tajuk .. ' Aku Menang Dapat Nombor 3 ' hehehehe.

Story nye macam nehh. 2 minggu lepas si penulis ade masuk pertandingan melukis poster sempena bulan Anti-DADAH peringkat sekolah selama sebulan. tak sangka menang . * Heppiiii *

Walaupon menang tapi Si penulis dapat nombor TIGA jerr.. * okey la tuh, ko ingat senang nak menang *
terkejut jugak tibe-tibe dapat nombor tiga. ingat kan tak menang. Al-maklum la, poster si penulis takde la cantik sangat berbanding ngan poster yang dibuat oleh budak-budak form five toohh..hihihi. tapi nak buat macam mane kan dah rezeki kitee.

Time cikgu tu sebut name kite kan ? GILA lah . kitee takot nak ambik hadiah tu tau sebab kite malu nak keluar depan orang ramai.. tapi nak tak nak kene jugak. * dengan muke tak malu aku melangkah keluar and then
gi  ambik hadiah aku tuh*

Waaa..... HADIAH

Taddaaa.....
itu lah hadiah kite tau.. besar tak ?? HAHA. Bessaarrr..... 
yang Water Colour tu pon sekali lah. dua-dua hadiah kitee.. Ape ekk isi kat dalam hadiah yang pembalutnye bunge-bunge tu ? you all nak tau ?

JAP-JAP Nak bukak kan.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Jeng jeng jeng . Itu Dia !!!!


APe ? colour paper,examination pad, fail and lot book jerr...
Alhamdulillah. rezeki takleh nak komen pape kan. bersyukur laah....

Tengs CIGuuu sebab pilih kite .... nombor tiga pon jadi lah. 
* ak ellaahhh,... bende tu je kott.. ingat kan Samsung GALAXY tab * 

Ciss...! tak kesah la dapat papepon. janji menang !!  KAU HADE ??? takde kan ..... :P 
SO, Congrates to me. ahakss...baiii ~

:: G0ss!pGurlz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

2 comments: