Thursday, 5 April 2012

Saya Dah Make Up Blog Saya. Anda bile lagi ?


Assalamualaikum...
Selamat tengahari saya ucapkan...

Semua Kaum Adam : Woii - Woii !!! Pi masjid ... buat hape t0ohh ? bukak blog saya ehh ? bukak facebook ehh ? dah-dah... Pi solat .... ^_^

Helo - helo and selamat tengahari saya ucapkan .

Macam mane dengan suasana blog saya ? Ceria tak ? or Muram je ? arghh lantak lah,janji aku puas hati. nampak simple aje kan . sebelum ni terlalu overrrr sangat and also nampak macam gedik . 0pps,memang gedik pon. Hehee ~

Oke,berbalik kepada tajuk entri hari ini. sesape ade penah bukak belog ni tak sebelom ni ? 

Ade-ade !!

Ade ? Bagos !! i like you . HAHA ! SO,macam mana ? nampak lain tak ?

Yea - Yea !!

HEHE ! lame jugak nak boleh siapkan bende ni... saje nak tukar mood. hewhewhew.
tapi tetap pink kan. atoii, nak buat macam mane...PINKY GURLZ ..erkk ? cam gedik je..HAHA !

Bende yang aku paling suke ialah background.. HAHA ! nampak lembut jea... dah memang aku seorang yang lemah lembut <-------- FAKTA ! erkk ? 

So,saya TERsangat puas hati dengan belog saya sekarang. Dan saya Berasa GUMBIRA sangat-sangat.
Hehehe..

Saya dah make up belog saya. AWAK bile lagi ?

Alang-alang tu folo la saya. konfem !!! konfem and konfem !!!! .
                         . 
                      .
                 .
             .
           .
       .
   .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SAYA FOLO AWAK BALIK !
hehehe

Chill #

:: G0ss!pGurlz :: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

6 comments:

  1. Replies
    1. belog awak jugak df..hehe
      thanks btw..

      Delete
  2. pandai make up blog. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh! takde la ..
      biase2 je ni..
      blog marniey kiut lhaa..suke-suke !! hihihi~

      Delete
  3. Pandai ea make up blog...
    http://8917fara.blogspot.com/

    ReplyDelete