Sunday, 22 April 2012

Di Sebalik Status Facebook . * Aku Maroh Mung*

Assalamualaikum..

Hye Guys.

Hari nih Si penulis nak kongsi satu story mory la dekat korang yang sudi bace entri nih.

Okayy .

Hari ni kan si penulis badmood gilerr sampai tak tahan nih.* ketuk dahi kat dinding*
Tadi si penulis on facebook and then terbace pulakk dua status yang dipostkan oleh
seorang hamba Allah tuh.Shit ! macam bagos je DIA. Si penulis pon tak tau la ape maksud 
DIA disebalik status yang DIA postkan tuh. * macam ade kene-mengena ngan aku jaa*

FINE !!

Si penulis tak kesah la kalau di sebalik status DIA tuh ade kaitan dengan si penulis, DO I CARE ??
Sape takot kan ? Kitaa sesame manusia jaa.. takde bezanye... grrrr * But
The problem is , DIA nak marah si penulis kenape ? dah tuuu salah DIA... Nak bela kan diri sendiri
pulakk. *Kau la yang patot cermin diri tuh duluh*

Haa ! Satu lagi , Don't cubbish please. Dengan orang yang lebih tua pon DIA kuang anjakk, dengan kite apatah lagi kan ? So, tak pelik pon. dah serik jumpe orang macam nih. Tapi tapi tapi and tapi,
orang yang macam ni la Allah tak suke . Betol tak ??
* Jage tepi kain DIA pulak aku nih, kain sendiri takde pulak nak jage * hihihi.

Okayy, ye lah . maybe si penulis nih tak layak nak advice HER. * kau dah besar, pandai lah kau.*
So, KAU JAGA KAIN KAU, AKU JAGA KAIN AKU. * Kain Sarung jerr * 
Tak payah nak mengata aku. Paham. kalau berani cakap, depan-depan. * menggigil * Err ...


And last, Aku taknak cari masalah dengan kau. ape kau nak buat, just do it. aku tak kesah.
kau nak sentap, kau nak maki hamun, kau nak berdendam .. itu hak kau. kalau jadik apa-apa kat
aku. Aku hanye mampu berserah kepada Yang Maha Esa. * Sentiasa berdoa kepadaNya * 
Sekian.

:: Goss!pGurlz: :: ~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment