Sunday, 18 March 2012

.:: I hate Boy dalam kelas aku ::.

Hello earthlings and assalamualaikum...Hehe ~

Lama dah aku tak buat entry kan kan kan ? Hurmm...lama lhaa sangat...
first time aku buat entry pada waktu sebegini..sekarang sudah tepat pukul 6.30 petang...
Suka suka hati aku je online time nih kan? Up to me lhaa....parents aku tak marah ke? HAHA!
parents ? 0ohh! abah aku oke je tengok aku bukak lappy.. tapi ma aku ? erghh!paham-paham lhaa...
POK PET POK PET jeee... jeles kowt! subhanallah mengata kat ma aku plak...tak baik,DOSA !! <----- Don't TIRU....hahaha...SENGAL ^_^


Hurmmm..awak-awak ! bace tajuk tak ?
bace-bace..macam bad mood je kan?
YES ! memang....aarrrghh! Bodoh bodoh and bodoh ! aku benci KAU boy...( except capital E ) hihi gedik..

Weiii, JANTAN !! eh,silap silap...Weii,BOY !!! ko pehal hah? tak puas hati cakap ahh...tak payah arr duk
tunjuk macho ko depan girl-girl dalam kelas 4 amanah..aku meluat tahu tak? eeiiiii....CRAZY !

nak tahu tak ? boy boy dalam kelas aku nih eeiii..tak tahu lah aku...SAKIT HATI...
diorang nih everyday asyik sakitkan hati aku and girl-girl yang lain..aku tak tahu kenapa..
tambah-tambah monitor yang tak boleh blah tuh...kang aku cakap WTF kang marah pulak...
pastu aku cakap baik-baik diorang sakitkan hati aku pulak!..keje diorang nih kalau tak menyapuk memang SAH tak boleh...WAJIB bagi die kot...GTH lhaa monitor..aku cukup beciii ko..BLAH-BLAH !!


pastu sorang lagi..orang ramai call die MAMAK? erghh! entah..MAMAT lhaa...
haaa..budak nih.HARAPkan muke je hensem tapi perangai tak sehensem dengan muke nye...
Eeiii...cukup menyesal aku bagi die pinjam gam aku....dah la orang bagi die pinjam gam pastu buli orang plak... tak menghargai langsung....kalau dah namanye SEPET! sepet la jugak....

and last semua boy boy dalam kelas 4 Amanah...
Korang ni perangai macam something yang duk kat ZOO tuh.. tahu ape ? pikir sendiri..
eiii SAH sah tak boleh buat husband..Macam monkey pon ade...Uuu Aaa Uuu Aaa Bunyi nye...LALALA~

So,bertahan je lah......
oke lah kot..sampai sini la kot...ma aku dah bising!
k.baii ~ :P

::G0ss!pGurlz::~ x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment