Tuesday, 13 March 2012

.:: HangOut !! PArt 2 ::.

Hello peeps..
Selamat Pagi and Assalamualaikum...

Today is Wednesday.Sekarang baru nak update blog dalam rumah usang ni ? HAHA ! yea-yea..
aku malas lhaaa sebenarnye...oke,dua tiga hari yang lepas kan,aku ade janji yang aku nak shared something..
Last monday,aku ade hangout dengan kawan rapat aku serta kawan aku time sekolah rendah dulu...oke,thanx lhaa koraang coz sudi nak kuar jumpe aku kan?? tapi memang best gila-gila laahh dapat jumpe korang...beside that,aku nak berterima kasih jugak kepada T-cer yang sangat aku rindui iaitu t-cer Nasuha...thanx banyak-banyak yea t-cer..memang FUN gila lahh ....

NAH ! tgk lahh aku ade la snap-snap beberapa pic dengan kawan-kawan aku ni...LAYAN AJE !

MY TEACHER !!!!

KFC TIME !!


MAKAN LAKSA penang WiF Budak Comam !


 BOWLING TIME !!!


 KANTOI...! gambar dalam toilet....

Gambar Curi...hehehe...  Credit to SHAH MIM and DANIAL...erkk! baju kuning tu?? tak kenal...


  Budak kat atas and bawah ni adalah kawan baik..huhu...tapi kat bawah ni dah ade GF leerr...


KAT MASJID...

ICE CREAM TIME ! erkk! buruk nye aku,,,,peace~

ok daaa ! dah nak balik...tunggu Bas sampai...

Gambar yang paling aku suke...Anis wif Me...!

oke...da habis..itu je lahh kot...HAHA !
Kbye..

::G0ss!pGurlz::~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

6 comments:

  1. salam


    oiiiiiiiii... tak ajak gua

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..

      kalo aku ajak pom..ko bukan nak pegi bro..eleh!

      Delete
    2. ye ker? hehehehehe . lain kali tepon deh . kihkihkih

      Delete
  2. amboi bergaya sakammmmm!!!
    * santekkk tudung...santekkk beg...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. WELL...

      tengok adik sape ? huhu
      santekk ehh ? hahaha...
      i pinjam ur bag je...hihihi~

      Delete