Saturday, 10 March 2012

.:: CUTI SEKOLAH ! ::.

Assalamualaikum...
helo kumbang helo bunga !<------------ buat-buat tak paham erkk !


HAHA ! budak kat atas ni langsung tak boleh blah kan kan kan?
takde lhaa...aku just nak ucap " SELAMAT BERHOLIDAY "to budak-budak sekolah macam aku ni..especially too kawan-kawan aku kat sekolah lame( Budak-budak SMUAZ)...AMBIK KAW!! cuti sekolah pon ade kelas tambahan..huhahuha..Nasiblaa bile dah ambik aliran arab kan..tengok aku ni...dah tak ambik aliran arab,so takde extra class...RELAX jea... hewhewhew...

actually aku excited sesangat nehh...
esok aku hangout dengan BFF aku...sape ehh?  JEm jem jem ! ! !

DIA ADALAH ANIS RUSLI.....


pheewiiitt!!! ini kakak saya okey.eh! tak adik..tak! KAWAN BAIK...lalala~
esok aku nak kuar dengan budak ni lhaa...tak sabar nyee..AKU RINDU KAU ! DA LAME TAK JUMPE !

so.itu je lah kot entry aku untuk hari ni... HAHA !
aku takde modal nak cakap....SO,erm...yelaahhh!
hihihihi.....k.bye !

:: G0ss!pgurlz:: ~x0x0~




! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment