Friday, 17 February 2012

.:: Sambutan Maulidur RasuL di Sekolah ::.

Assalamualaikum...
AnnyeongHaseyo !!!

hai-hai readers...hai-hai blogwalkers..

apa kabar semua nya?? sihat-sihat kan....al0lolo...
seminggu saya tinggalkan belog nih! tak ada mende nak share kat sini..but today ade sikit..hehehe!

oke...first!
saya nak citer sikit last weekend! sekolah saya ade buat sambutan maulidur rasul di sekolah..
saya excited w0o!! hahaha! tak sabar nak menghiaskan diri ni cantik2...lalalala~


TADDAaaaa!!!!


Itu lah saya!! saya pakai colour hijau...pastu mengenakan pashmina colour hitam mix hijau larr...
cantik tak-cantik tak-cantik tak??
oke-oke!!  TAK! saya tau...saja,nak syokk sendiri..hihihi~

seterusya..
arghh!!! saya tak tau nak cakap ape..
LAYAN AJE LAHH GAMBAR NI...
btw,diorang tu kawan baru saya tau...happy sangat dapat kenal diorang..
diorang sporting and happening gila....I LIKE ! ! !












sampai sini aje...bye semua....

:: G0ss!pGurlz:;~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment