Thursday, 9 February 2012

.:: Aku Semakin N0tty ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!

Hye cantek! hye Hands0me....w0w!! awesome.......
rindu gila-gila ahh sama belog nih....dah 2 weeks saya tak kasi entry...
al-maklum lhaa..bizi setiap masa..

oke..AKU SEMAKIN NOTTY?? <------------what do u mean,fifah??

hahaha!! 0ke..the story is...pada zaman dahulu kala..ahh! mula lah nak merapu...aiyoyo!
oke...saya semakin notty because dijangkiti oleh KOLONY bla bla bla....
eh! tak-tak!! saya guarau...macam mana nak mula cerito nye ehh...adoii..

oke,THE STORY IS...sejak saya pindah sekolah baru ni,saya semakin nakal + ganas + liar + PANDAI....
jangan pikir mende lain...oke,saya dapat rasakan perangai saya time di sekolah lama dengan perangai saya disekolah baru TERlalu different...i don't know why? maybe saya dah kamceng dengan bebudak notty nih..that's why la saya NOTTY..tak gitu korang?? huhuhu~

tapi saya suka dengan perangai saya sekarang...HAPPY GO LUCKY sokmo!!!

sekarang saya senang sebab saya dapat kawan baru...saya dah ada gang! gang saya lima orang tau..kitaorang dah semakin hari semakin rapat! arghh!! teringat sama kawan lama...Oh My G0d!

diorang ialah AINI,NADIA,SYA,AZAH and AMIRA...<-----diorang ni walaupon nampak macam girang tapi kan BUDAK PANDAI TU JOE!! saya dah tak tau nak buat macam mana dah...(takotdiorangpandaidariaku)

oleh disebabkan budak lima orang ni lhaa saya dah jadi gila-gila sikit berbanding dengan dulu yang ayu + sopan santun..(ayat tak bleh blahh)

SO! aku bangga jadi diriku aku sekarang and matlamat aku sejak bersekolah di sekolah menengah kebangsaan TUt Tut ialah nak belajar bersungguh-sungguh! nak bagi keputusan SPM yang tErbaekkk untuk parents saya yang tersayang....and last! aku nak cari jugak pakwe-pakwe kat situ....(tak-tak gurau jerr) ^_^

 
^
!
!
!
!
NOTTY TAK??
hahaha!!! k.larr tak langsung......      

:: G0ss!pGurlz:: ~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment