Friday, 13 January 2012

.:: Rindu Budak Nehh!! ::.

Assalamualaikum..!!
Annye0ngHasey0!!

KENALKAN KAWAN BAIK AKU, BARBIE DOLL !!!


Name Budak ni Nor Anis Bt Rusli...
Anis for short....
sweeet sixteen
study in SMV,tanah merah....
bakal menjadi seorang fashion designer yang terkemuka in the world!!
status?? single la bro...
kau nak ngorat?? tak blehh....nanti ayah dia marah...

oke-oke!! dia kawan baik saya...so are you jeles??
ok,fine...TAK! bagos...

sedih tak de budak ni disisi...takde orang yang nak saya buli...
budak ni je yang paham karenah saya....
ahh!! dah takde dah budak gila-gila dalam SMUAZ....
semua dah pindah...aku pon pindah jugak!
takpe-takpe nanti kite buat reunion okaiii.....

time kecik-kecik (form 1 till form 3 ) : duk lepak,duk gad0oh,duk makan,duk gelak-gelak,duk menyanyi,
duk menangis...semua nye sekali...
SEKARANG?? dah tak................
hanya tinggalkan kenangan...

SO,bila dah abis SPM.....insyaallah! kalau allah temukan kitorang...persahabatan kitorang tak kan terputus...
i will remember that....

To Anis..Heyy! Babe....i promise i tak lupekan u...u plak don't forget me lhaa..
thanks lhaa coz bagi keychain yang sangat berharga kepada sy auww!! 
awak pon jage ahh beg yang saya kasi kat awak tu...
so,if ade mase....kite lepak sesame ehhh!!!
kalau dah ade boyfie kat SMV tu,share-share la story kat saye...heehehe!!

AKU RINDU KO KETAT-KETAT,BUDAK TEMOKKK!!! =P

::G0ss!pgurlz:: ~x0x0~



! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment