Friday, 13 January 2012

.:: First Day SkuLah ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!!

Morning peeps!
huahuahua...Aku tak tido lagi..0opss! DUNIA BARU AZAM BARU okeyy!!
'AKU' terlalu rock kan?? so...'SAYA' maybe lebih sweet kot!

dah berape hari  saya tak kasi entry kan?? al-maklum lahh,sejak naik form 4 and also pindah skulah baru ni..terlalu busy cket...hihihi~

oke-oke..dah-dah!! today saya nak story telling sikit kat readers semua pasal first day saya pegi ke sekolah baru..h0ho!
semangat nak citer nehh! yayaya~

cegini story nye...nak tau takk??!!
seriously,saya tak tipu...saya tak suka pindah sekolah..memang first day tu macam-macam la jadik kat diri saya ni...berdebarla itu la ini la...oke,forget about it!

saya diberi pilihan samada nak duk kelas itu or kelas ini...so,saya jawab dengan penoh yakin yang saya nak duk kelas 4A...

bila dapat masok kelas t0ohh, penduduk-penduduk 4A dengan 3B dulu (di skulah lama saya) different sangat-sangat...0H GOD!! hanya tuhan saje yang tahu at that time yang saya ni berasa takot,sedih and macam-macam larr...tapi bila dah masuk hari ke-2 ke-3 dan seterusnya dah okaii...perasaan itu hilang semata-mata..alhamdulillah! dah jumpe GANG!! h0ho...konfem lam kelas tuh aku yang paling bising...

tapi saya tak dapat terima kerana terpaksa tinggalkan geng mekk-mekk di skulah lame..huarghh!
tak ape..boleh buat reunion!!

7 or 8 jam saya kat sekolah...time nak balik tu kan....
OMG!!! memang tak sangka sangat-sangat..yang saya akan jumpe dia...
0h malu nye saya saat tu...jumpe sape?? jumpe kawan lame time di skolah rendah lerr...

tapi an,ok la dapat jumpe dia..dah lame tak face to face ngan dia...so,sekarang memang tiap-tiap hari jumpe dia..ok lahh tuhh kan3??...tapi kan,saya tengok perangai dia..dari dulu sampai sekrang tak penah nak berubah-rubah pon..SAME jerrr...hahaha!! (aku suka-aku suka!!)

so,pasni...dah boleh gedik-gedik ahh! hahaha!! gurau-gurau oke..gila ahh aku nak jadik gedik,dulu biase je aku..tak nak ahh jadik budak gedik..nanti tak pasal-pasal kene ANTI ngan orang pulak! aku still lagi FIFAH yang dulu...and azam aku ialah nak jadi budak yang duk ngadap buku,pastu nak kasi SPM yang gempak t0k parents aku...(ganti balik result pmr aku yang tak berape nak gempak dengan result spm yang gempak)

itu je lah bebelan aku tok pagi ini...bye!!

MISS BUDAK 3 BUKHARI damn MUch!!

:: G0ss!p Gurlz :: ~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment