Friday, 9 December 2011

.:: Tolong Kawan buat beL0g... ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!!

Selamat Tengahari awak-awak......!
arini fifah nak shared something tau.....
alang-alang bace entry ni an,mintak korang follow buleh tak??
BULEY Laaaa.............

Pagi tadi an fifah bangun awal gile....nak tau nape? ahha...
sebab aritu fifah ade promise ngan kawan fifah nak tlong edit-editkan blog die....
nanti fifah bagi LINKS nye okey....
sekarang baru dapat tunaikan janji itu coz sebelum ni fifah TERAMAT bizi gilerrrr.....
blog kawan fifah tu fifah buat biase-biase je sebab tuan empunye blog tak nak OVER-OVER sangat
cam blog fifah nih...ihihihi...

tapi bagi fifah an,CUTE sangat-sangat cam fifah...kah kah kah...
PERASAN siot! SI FIFAH ni ...alaa,bile lagi nak ngade-ngade an...
kawan fifah tu suke kaler PINK tau cam fifah gak..
so fifah buat semua pink kaler dari background sehinggalah ke header,post n macam-macam larr....
n tak lupe jugak taruk gambar abang angkat die KIM HYUN JOONG.....ecece..~
fifah senang hati sesangat dapat buat kawan fifah tu GUMBIRA....

AKHIRNYA ISHA ADE BELOG....AKU NAK KACAU BLOG DIE....ahahaha!


Jadi...ambik mase 3 jam jugak laa untuk siapkan belog die tuhh...
bile dah siap..fifah suruh die tengok...
FULAMAK!! melompat-lompat budak itu yee...epi sangat tuu...hehehe
fifah pun nak tumpang sekaki larr....(turut melompat jugak)
BTW,die ade TARUK pic fifah tau lam second entry die...wahhh! epi sesangat!
MEKACEH DARWISHA.....LUV U,MISS U DoubLe  muah muah tau!!! (GEDIKS tak??)
then,fifah promote belog die lam FaceB0ok...

ALHAMDULILLAH,kawan n kazen die pon support die....
(sapeyangbuathah??orang disini pun epi sebab orang disini yang tolong-tolong)
LAST....da ramai follow die....makin HEPI budak tuhh....s0,untuk pembaca,pengunjung,penjejak,pengikut or WHAT follow die ekk! sampai sini je laaa ea...fifah pun dah penat...nak pi LUCH!! bau sedap kat dapur tuu..Babaii....ASsalamualaikum.....^_^

Ini Dia Link Belog Kawan fifah.....follow tau!
Tekan pic kat bawah nie ekk!


:: G0ss!pGurlz ::~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment