Sunday, 18 December 2011

.:: Seharian di Wangsa Walk ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!!

Selamat Petang......
entry kali ni??

yeah yeah yeah...
nak shared laa nii..

semalam an...fifah kuar gi jalan-jalan with along fifah n her boyfiee
Serta bersama adik-adik tercinta....

Wink-wink!! Best SI0T!!!!! 
semalam kitorang TENGOK WAYANG....
actually nak tengok cite 'OMBAK RINDU'  but dah penuh..
ni yang panas nih...jauh-jauh aku datang semata-mata nak tengok ombak rindu..
FULL plakk! 

U know what,,
I'M VERY DISSAPOINTED...
dengan rela hati fifah melangkah keluar dari tempat tengok wayang...

TIBA-TIBA........

CH0PP!
kakak nak gi mane??
nak balik arr...ombak rindu dah full..
alaa...
alang-alang datang sini kite tengok cite lain la YUNK!
okey laa...

WHAT???
nak tengok cite 'THE MUPPETS'??
alaa...ni cite budak-budak...
i don't like.....

tapi tak pe laa....
LAYAN JE LAA...
daripade duk umah BOSAN gak an??

cite tu Start kul 2 petang...
time tuhh baru kul 11 pagi..
tak tau nak watpe..
along fifah suruh fifah and adik-adik pi main GAMES..
yang ni lagi FUN!

macam-macam games fifah main tau...
games motor,game basketball,game tembak-menembak n so on lahh..
selesai main..tengok jam dah nak kul 2 petang..

JOM-JOM muppets dah nak start...

tak lupe gak dengan POP CORN disisiku
bersama AIR mineral aje....ahahaa

bile selesai tengok....
BEST gak cite the muppets nih..
ahahahaa...
LAWAK gilerr duhh!

abis tengok wayang....
kitorang pegi KAROK plakk..
dah lame fifah tak karok tau...
so,semalam memang puas hati dapat karok..
macam-macam lagu fifah nyanyi..ahaha
dah takde suare daa...

memang lame gilerr arr karok..
fifah pon dah naik bosan..
fifah pon ajak adik fifah...yang name asmaa tu..
ajak die pi shopping...
ahaha!!

dah shopping...
BARU BALIK...

memang best gile semalam...
btw,nanti fifah upload ekk gambar..banyak keping gak fifah ambik..
 nanti fifah download video yang fifah karok semalam...
if SUMBANG sowy arr...hekhekhek..

okey laa..sampai sini je laa...
skang fifah nak kuar lagi...
dah setengah hari REST kat umah..
so,time to SHOPPING AGAIN??
maybe...i love shopping...
Daaaa.....
ASSALAMUALAIKUM.....:))
:: G0ss!p Gurlz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment