Thursday, 15 December 2011

.:: RESULT DAH NAK KLUAR!!! ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0...

Hye readers...bace tajuk tak?? oh no...excitednye fifah...takot,gementar or wut ever..
kekadang tuhh rase CUAK gak tunggu result lame-lame..skang bile dah nak kluar...
ase cam tak nak la plak because takot sesangat...ngeeee (,")

U know what!
family fifah semua tanye bile result kuar?? fifah cakap i don't know....
nampak sangat kan diorang nak tau my result...insyaALLAH gempak punye..
doakan fifah auu...HOPE DAPAT 9A...amin-amiin....

insyaALLAH..if fifah dapat ape yang fifah target...insyaallah,hadiah akan datang...
and jugak dapat pindah skulah....tapi sedih jugak nak tinggal skulah lame...waaaa..
konfem rindu kengkawan kat sane an...NEVER MIND...hehee

tapi an fifah TAK SURE laa bile result kuar..ade orang cakap 22 hb and ade jugak yang cakap 28 hb..
don't know laa mane satu fifah nak pecaye...tapi MOM fifah cakap selalunye result PMR kuar lepas
hari krimas...nampaknye kene tunggu lagi laa fifah..it's okey! lagi lame lagi bagus kan?? HIKHOK!!


so...fifah arap-arap sangat fifah dapat 7A keatas....insyaALLAH...
doakan fifah banyak-banyak tau..mintak sesangat...pliz pliz pliz...
so last! fifah hope kawan-kawan fifah and blogger-blogger yang tengah tunggu result PMR tuhh berjaye ehh!
GUDLUCK! hope u guys dapat ape yang korang NAK...amiin-aminn....bye~
Assalamualaikum..................:))


:: G0ss!pGurlz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment