Tuesday, 27 December 2011

.:: Not To BusyBodies, Dude !! ::.

Assalamualaikum..
Annye0ngHasey0 !!!

*******HELLO********

Menyibok je...suka hati aku la nak belajar kat mana...that's my way.. understands??
tak payah la nak TEXT aku 'ko sekolah ****** ehh??' OMG.....
bukannya aku sekolah di henry genney pon..(astaghfirullahal'azim) 
aku tahu ko jeles kan......

sapa la yang celupar sangat nak heboh-heboh pasal aku dua-beradik hah?
tak paham aku...
kalau tak puas hati, FACE TO FACE laaa....


yang kau orang nak BUSYBODY pasal aku apasal??
ada aku nyibok nak tahu pasal kau orang?? tak ada kan....so,do your business laa...

sejak awal tahun 2011 sehingga lah akhir tahun..macam-macam benda jadi pada aku...semua sibok nak tahu hal aku sekeluarga,,tambah-tambah seorang hamba allah tu...kau orang ni kenapa?? text aku...call aku..MALAS AKU NAK LAYAN....
tak boleh ke bagi aku RELAX...give me calm down...

DON'T DISTURBED ME ANYMORE !!!!
aku ase cam nak lempar je phone aku ni dekat dinding biar HANCUR!!
baru la tak ada orang nak text aku or call aku....

K,FINE...kau orang dah pilih sekolah terbaekkk kan...SO,just GO!!! and jangan sibok nak tahu pasal aku dua-beradik nak sekolah kat mana....aku tak pernah pon tanya kau orang nak sekolah kat mana...
NEVER!!!

So,aku mintak ko jangAN nak BUSYBODY nak tahu hal aku dua-beradik and also hal aku and ANIS RUSLI sal nak pindah sekolah.....HUArggghhhhh!! STRESS gila aku....

dahla macam-macam jadik dalam family aku ni...pastu ngan kawan-kawan yang tak boleh nak paham masalah aku...TOLONGLAaa...kau orang kawan baik aku forever tauu...

aku kecewa sangat-sangat dengan kau orang...

Aku berharap  after this things will get better....insyaALLAH!!

::G0ss!pGurlz::~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment