Monday, 26 December 2011

.:: Megan Nicole And Alyssa Bernal ::.

Assalamualaikum..
Annye0ngHAsey0 !!!

Hye Guys..you know Megan Nicole and Alyssa Bernal ??
Of course la kan..hahaha!! kalau ade yang tak kenal lagi tu mai nak memperkenalkan...
nanti scroll bawah ehh ade laa beberapa keping gambar megan nicole and alyssa bernal yang fifah curik dari google imej..ahahaha!!

Yang nak tahu profile megan nicole and alyssa bernal tu korang carik sendiri la ekk..fifah tak jumpe lagi profile diorang..dah cari tapi tak jumpa juga..

Now,fifah nak komen sedikit la about dua orang ni..Not negative ekk semua positive fifah komen...

Okey,fifah sekarang tak tahu kenapa tiba-tiba terasa macam minat dekat Megan Nicole...
maybe about her voice or her chubby face...tak lah! dua-dua fifah minat tapi lebih sikit kepada megan nicole..
dulu fifah minat dekat selena gomez now dah kurang..pastu datang artis baru,BARU ke? tak ada la baru sangat...There IS MEGAN NICOLE AND ALYSSA BERNAL..

diorang ni macam twins laaa..muka sama,senyum pon sama,gerak-geri pon sama...cuma,suara aje la yang laen..suara megan nicole like selena gomez and then suara alyssa bernal pulak like vanessa hudgens..

tapi lebih sweet suara megan nicole sebab dia cute sangat-sangat,,i like her very much! i like her voice laa...
tapi suara alyssa bernal pon sweet gak..entah laa..dua-dua sweet! tapi yang pasti dua orang ni memang sweet gila-gila...COMEL!!! ahak-ahak....

nak tahu,fifah selalu buka YOUTUBE pasal megan nicole and alyssa bernal..dalam banyak-banyak youtube tentang dua orang ni..hanya satu aje yang paling BEST! yang fifah always tengok! that is


~Price tag~
Haaaa!!! tengok tau..best gila-gila ahh!!....
(yang tu megan nicole)

pastu video yang kedua fifah suka tengok is..  ~ Born this way~

and last video yang paling sporting dari MEGAN NICOLE....The lazy song~



lagu Happening dari ALYSSA BERNAL ~ Cali Cali Cali ~

happening gila ahh!
okey now,jom layan gambar-gambar diorang.....PEACE YO!!

MEGAN NICOLE










ALYSSA BERNAL









This is Megan nicole and Alyssa bernal...
(yang pakai topi tu megan and yang pakai headphone tu alyssa)


Check it Out!!!!
Bye...Assalamualaikum...

:: G0ss!pGurlz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment