Saturday, 10 December 2011

.:: I'm SHY GIRL?? Mayb......::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!!

Gud evening everyone.....
hahaha!! kekadang lucu jugak ea bile nak shared sesuatu kat BLOG or FACEBOOK...
tengah-tengah DINGIN ni ade gak orang yang dapat sejukkan....Mekaseh la ea...
hope si DIA pun bace lah entry kali ketiga untuk hari SABTU nie...ahaha
kelakar betol-betol...

die bace entry fifah an,pastu die tegur fifah dalam fb....
aiseyman....tengah-tengah chatting tuh,dia cakap fifah ni cam PEMALU orangnye..
ahahaha!! punye lah SENGAL camnih...die bleh cakap PEMALU...
mayb la kot...ihihihi...(senyum gatal)

kalau malu mesti TUTUP MUKA cam ni kan?? 


Ke macam ni??


eh tak! macam ni kot...ahahaha!!!


papepon tengs la AWAK-awak ea...
die nak kasi fifah Senyum larr tu an..tak mo marah-marah...
kene selalu senyum...kerana itu adalah salah satu excercise untuk MUKA....
betoii ka?? ntah......

SAYA NGAKU SAYA MEMANG PEMALU.....TETAPI KEKADANG TU SENGAL GAK!
okey! daaaa.....Assalamualaikum!

::G0ss!pGurlz:: ~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment