Saturday, 31 December 2011

.:: Hey! Hepi New Year Laa....2 0 1 2 ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0 !!!

Monin-monin saya ucapkan kepada orang yang baru bangun dari tido...ahak-ahak!!
SEJUK AHHHH!!!!


oke-oke...baca tajuk pon dah tahu kan fifah nak wish hape..ok,FINE!!!

HEY!!!!
HAPPY NEW YEAR LAAA........ 2 0 1 2.......


moga tahun 2011 menjadi kenangan manis buat kita semua....
SO! tahun 2012 ni kita mulakan kehidupan yang baru and azam baru...oke??? YEAHHH!!!!!
semangat derr....hehehe!!


sapa tengok konsert reunion akhir AF semalam?? rugi tak tengok! best gila-gila arr....
ada dua orang tuhhh fifah suruh tengok konsert reunion.. sorang yang paling fifah sayang and sorang lagi special untuk diri fifah..TEETTTT!! be secret wokey??!!!
so diorang tengok...thanks YOW!!!

pastu handphone sapa asyik masuk MESEJ semalam?? memang malang gila-gila arr....
TETTTT!!! gurau aje..handphone fifah semalam asyik masuk mesej aje..bising arr! nak tengok AF pon tak boleh..tapi fifah cepat layan...hehehe!! gatai naaa....

mesej ape?? mesej ape lagi kalau bukan mesej WISH HEPI NEW YEAR LAA....
thanks to geng-geng fifah and my bestiest friend yang banyak tak sayang kredit send mesej dekat fifah...
TERHARUNYE KITEEWW....hehehe!!

tapi dalam banyak-banyak mesej yang member-member fifah send,hanya satu aje mesej yang paling fifah suka...Ngeee,,,BAce ehhh!

Mesej itu berbunyi..." Perhatian!!!!
                                PERINGATAN UNTUK SEMUA! "

                               jangan masuk tandas pada pukul 11.59 malam 31/12/2011 kerana anda dikhuatiri akan
                               keluar dripada tandas pada tahun depan !!...

                                                         SIott!! best punyer mesej...
sapa dapat mesej ni memang bertuah....kuikuikui~


OKE BYE......!!!
sekali lagi hepi new year!!.....

::G0ss!pGurlz:;~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment