Friday, 23 December 2011

.:: Belajar Dari kegagalan ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0 !!!

at first fifah nak nangis dulu...
waaaaaaa.....!!!

oke-oke...
bace tajuk dah tau kan??FINE...dua tiga hari lepas keputusan PMR dah keluar...fifah punye result?? ntah! fifah memang tak nak ambik tau...benci-benci...result fifah okey laa...semua cemerlang cume ade ckit je yang tak berape oke...FRUST!!!....

'PMR IS NOTHING BUT SPM IS EVERYTHING' itu lah yang always bermain dalam fikiran fifah...Ya Allah! SPM ni aku nak kasi terbaekkkkk!!!

'BELAJAR DARI KEGAGALAN' maksudnye bukan fifah gagal seumur hidup kan?? i have SPM...
yang ni fifah berjanji fifah akan tunjukkan yang fifah boleh...result PMR fifah bukan failed..semua lulus cume tak memuaskan larr..bagi fifah ia dah gagal.tapi fifah bersabar and fifah redha..

fifah setuju ape yang dikatakan bestfriend fifah yang kami berdua ni OVER KPOP!! that's why la result kitorang tak segempak budak-budak SMKA,melor...fifah terlalu banyak main,selalu tengok KOREA and also kuat BERFACEBOOK! ahhh...fifah tak menyesal sebab itu semua kesalahan fifah sendiri...benda dah lepas kan so kita biarkan aje larr..tak perlu nak ungkit-ungkit balik.

S0,from now fifah berazam yang fifah nak kasi parents,siblings n kawan-kawan yang fifah nak buat mereka gembira dengan keputusan SPM fifah pada tahun 2013..insyaALLAH! i get 9A..fifah nak balik 9A tuhh...amin-amiiin....:))

tahun depan fifah dah masuk 16 tahun (form 4)..fifah ambik aliran Sains tulen..kali nih fifah nak jadi budak yang banyak membace and dah tak de dah main-main...i would be a serious...arghhh! aku nak belajar rajin-rajin..tak kesah larr sape nak kate aku NERD ke SKEMA ke or what...Lantak arr!! i don't care...

fifah tahu budak form 4 2012 konfem tahun depan dah enjoy kan?? BUT bagi fifah tak because fifah dah berjanji dengan ma fifah yang fifah betul-betul nak buat yang terbaekk untuk SPM...huh! lega je bile parents fifah support fifah...ALHAMDULLILLAH! thanks ma thanks abah!

tahun depan fifah dah pindah sekolah.dah tak jumpe kawan-kawan fifah di SMUAZ,,sedih! rindu diorang sesangat.takpe-takpe fifah takkan lupekan korang larr...

fifah dengar aliran sains tulen ni susah?? betoii ka?? alaa...susah bagi orang yang PUTUS ASA..betol tak??
fifah pon takot jugak nak ambik aliran sains tapi insyaallah fifah akan berusaha dari sekarang....korang tahu tak ambik aliran sains adalah cara yang terbaek..kenapa fifah cakap macam tuh..sebab,aliran sains memudahkan kite untuk masuk U..senang nak masuk U..fifah nak BERJAYA macam kaklong,kakjah n kakchik fifah..semua arr! diorang dah terbang ke Universiti..fifah bile lagi??  NOW...

O yeah O yeah!! perasaan semangat fifah dah datang balik..alhamdulillah!! 2 hari yang lepas fifah memang lesu sesangat...tak tahu kenape..sampai takde selera nak makan nasi..0h man..selalunye berselera..sampai berat turun ni hah!..

sekarang fifah dah delete facebook fifah..Believe that?? percaya larr..i'm not lying..kenapa delete pulak?
sebab sekarang ni fifah dah ketagih sangat dengan facebook ni..FRIEND dalam  facebook fifah dah nak mencecah 2000 lebih..arghhh!! tu yang pelajaran entah kemana tuh..blog lagi best dari facebook..sebab blog tempat fifah luahkan perasaan fifah...facebook tak sesuai...jadi,kalau nak berhubung dengan fifah..melalui blog aje okey! kite chat kat sini aje...

and last..fifah nak kawan-kawan fifah yang tengah bace entry ni..jangan lupekan fifah okey! 
DON'T FORGET ME ANYMORE!!! jangan lupe selalu datang jenguk kite kat umah tau...
untuk adibah..kalau nak novel awak, datang umah saye..hehehe!! 

sampai sini je lah bebelan fifah untuk hari ini...dah penat larr...kejap lagi nak pegi beli barang-barang sekolah..ahak-ahak!! bye-bye...Assalamualaikum...:))

::G0ss!pGurlz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment