Tuesday, 27 December 2011

.:: ******ALONE****** ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0 !!


Jangan ganggu SAYA....i'm stress!! saya tak nak diganggu oleh sesiapa pon...please leave me alone....

macam PUTUS CINTAN je...lalalalaaa
of course la tak...fifah cuma tak nak diganggu oleh semua kawan-kawan fifah...
you know what,diorang macam BUSYBODY aje nak tahu hal fifah...

STOP IT laa...diorang kan orang yang beriman tapi kenapa perasaan busybody tu still ada pada diri diorang..
diorang macam tak puas hati dengan fifah aje kan...fifah pon tak tahu apa...benda ni always play in my mind..
SEDIH la macam ni..baru nak rasa nikmat masuk tahun baru...tiba-tiba something dah terjadi...

::G0ss!pGurlz::~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment