Tuesday, 20 December 2011

.:: Aku Ase Cam Nak JERITttt!!!! ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!!

Aku ase cam nak JERIT...!!!!
DAMN!! result kuar ari khamis luse...
cakap 28,asal 22 lak...
ni yang tak sabar ni..

TAKOT
GEMENTAR.

TEPUK-TEPUK 9A....!
kalo tak leh 9..8 pun jadi laa..7 okey ape..
6 pon dah kire banyak...
5 kene bersyukur laa...

22.12.2011...
BENCI sungguh fifah pade TARIKH tu yoww!

what ever la RESULT...
aku tak nak tengok KO if tak de huruf A...
BUT! at first aku nak tengok huruf E..
kalau tak de, aku lompat-lompat cam berukk!
mereng kan fifah nii...

okey,FINE kul 10.00 baru result keluar yee..
fifah nak pegi pukul berape ehh??
11 pagi??
12 tengahari??
1 petang??
2 petang??
3 petang??
.
.
.
.
tak pegi langsong??

WHAT EVER!!!!

aku nak tengok jugak result aku.....
HAMPEHH! wat ape tengok lam SMS....
rugi kredit laa...

selesai ambik result 
off the PHONE
and don't online anymore....
yehhhaaaa....
konfem tak dek orang yang nak tanye result aku..
and also aku pun tak terhegeh-hegeh nak tau result orang...

tapi an fifah nak pegi lewat sikit kot supaya tak jumpe kawan-kawan....
hikhok-hikhok...
(gelak jahat!) HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

mesti arr MUST jumpe kawan-kawan...
semua novel-novel and CD korea aku duk dengan diorang..
gilerr ahh tak pegi ambik..nanti kan tak pasaii-pasaii kene BEBEL dengan kakak aku...

YA ALLAH!!
kau berikanlah aku keputusan yang cemerlang dalam PMR..
and MY BEST RESULT untuk MA dan ABAH...

Dear blogger..
PRAY FOR ME....

ok! baii....
Assalamualaikum....
:: G0ss!pGurlz :: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment