Thursday, 29 December 2011

.:: Adikku Hantu Kpop ::.

Assalamulaikum...
AnnyeongHaseyo!!!
( gambar ni tak ade kena-mengena dengan entry untuk arini...terima kasih )

Sapa Hantu kpop kat sini....??
Hahaha!! sapa la nak ngaku......okey,fifah ngaku...fifah memang hantu kpop! sekarang dah KPOP world laa..
ihihihi....tapi yang THE REAL HANTU KPOP IS adik-adik fifah...

nak citer ni,adik fifah yang dua orang tuh (GIRLS) memang gila lah dengan kpop ni..termasuk dengan kakak dorang jugak..tapi fifah tak ada la sampai kuat sangat..biasa aje..kalau dulu memang la..sekarang dah tak,2 tahun lagi fifah dah nak masuk Universiti so,nak utamakan pelajaran la dulu...bila dah masuk U baru fifah kembangkan balik dunia kpop dalam diri fifah...ahahaha!!

hah! cakap pasal hantu kpop...ingatkan orang korea aje hantu kpop rupa-rupanya orang malaysia pon ya jugak..termasuk ngan adik fifah 2 orang tuh..kat umah selalu tengok KPOP COUNTDOWN pastu MUSIC BANK pastu festival ape la entah aku tak reti...selalu kena BEBEL ngan my mom...my mom cakap "semua anak ma dah jadi hantu korea dah,selalu tengok korea..ma nak tengok astro oasis pon tak boleh..tahun depan NO TV,NO KPOP,NO KOREA" amekkaw!!!

tengok dalam iklan yang pegi konsert 2pm tuh! Ya allah,,,memang hantu laa..ahahaha!! Oopss! fifah pon hantu kpop jugak! don't worry laa...hehehe!! i love NICHkhun...sis fifah suka taecyon and adik fifah pulak..sorang minat junho and then sorang lagi minat junsu....btw,bukan 2pm saje tau diorang minat..ramai lagi..pokoknye setiap kumpulan mesti ada lah yang dorang suka....

YANG NI MEMANG SAH HANTU....

nak tahu...setiap lagu korea pop,mesti ingat punye lirik dia..first dengar,joget-joget dulu..second dengar,mulut dah boleh nak ikot! third dengar baru la slow-slow nyanyi sama-sama...adoiiyaii...fifah yang tak reti ni pon dah same reti dah nyanyi lagu kpop nehh...kalau nak ikotkan adik fifah tuh,ada aje lagu baru mesti dia list kan dalam buku pastu dia cari dalam internet lagu tuh and then print..bila dah start kpop countdown or music bank dalam TV.dorang pon nyanyi laaa...pastu lama-lama dah ingat! HEBAT siottt!! aku yang dah besor ni tak reti nak  cakap korea...malu ngan adik aku yang bongsu tu,,reti satu-persatu...

pulak tuhh dah pandai dah tahu sikit-sikit perkataan korea ni..nasib baik tahu maksud dia..kalau tak ternganga la orang yang mendengarnya...

tengok tuh! sekarang tengah tengok kpop countdown lah adik fifah yang 2 orang tuh...fifah kekadang boring jugak tau! LAYAN AJE....

oke lah...sampai sini je lah bebelan fifah untuk arini...(part 1)
BERSAMBUNG..................

::G0ss!pGurlz::~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment