Thursday, 15 December 2011

.:: 3 Years Ago...We're TweLve Years 0Ld ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!!

Gud Morning....
hye Peeps! jawab slow-slow tau..skang da kul 3 pagi...nanti kacau orang nak tidur...
actually fifah dah tidur BUT fifah terbangun...so,tak ngantuk n then online time...HIKHOK!!

Entry untuk hari ini ialah TERsangat istimewa bagi fifah....
nak tau tak ape die?? hehehe...
akan fifah SHARED kan.....

2 3 minggu yang lepas..ade sorang kawan baik / kawan lame fifah upload beberape keping gambar
fifah dan kengkawan yang lain when we're twelve years old dalam facebook..pastu die tagged-tagged kengkawan fifah..!! Seriously TERKEZUT fifah sebab still ade lagi gambar time kitorang di KUALA TERENGGANU...

gambar-gambar yang fifah punye entah kemana dahh...hahax..

tapi sebab gembira sangat fifah nak shared laa kat sini..
BTW,fifah rindu diorang sesangat sebab dah lame tak jumpe..3 years okeyy...
agak-agaknye bile laa nak buat reunion nii...tahun depan dah nak masuk 16 tahun..
dah tue rupe-rupenye AKU yerr..

nak tau tak jauh benor rupe fifah skang ngan dulu...adoii..jauh lebih cantik skang...dulu ALAMAK!!
skema betol..NERDY laa n so on...so layan je laa...












itu aje lahh...gambar yang fifah dapat shared..xleh upload banyak-banyak...malu I tau...
CUTE kan?? ahahaha....okey lahh....
fifah tak nak kasi tau yang mane satu fifah..tapi fifah kasi CLUE okey...
time nihh..fifah yang pengawas sekolah n then pakai cermin mata...THAT's ALL...daaa...
Assalamualaikum...

:: G0ss!pGurlz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment