Thursday, 24 November 2011

.:: Anata ni aitai / Bog0ship0 / I miss U / saya Rindu Awak / aku kangen sama kam0o ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!!

Hell0 Peeps!
gud M0rning.......................=)
wahhh!! cuaca baik arini....tak ujan! b0leh jemur kain......ngeee (itu pun nak kasi tau ka??)
0lrait! ENTRY kali ni...fifah nak SHARE.........
fifah RINDU+ MISS kat geng fifah yang 9 0rang t0ohh! entah ape larr di0rang nga buat sekalang ekk??
I duk kat umah jerr..tak pegi mane-mane...nak ajak kuar ngan di0rang tak0t ade yang takleh nak J0in......
huhuhu~ ape larr naseb!! =(
actually kan....fifah kal0 tak jumpe di0rang tak kesah! tapi yang kesah nye....fifah RINDU akan gelagat di0rang.....had0ii!! mecej-mecej ugakk,tapi if takde depan mate fifah tetap MISS gakk!!!
                                   "GurLz!! k0rang mAne??" (tiap-tiap malam mimpi cari k0rang) ------> tipu jerr t0ohh!
0rang first yang fifah ngah duk MISS-miss kan..bUdak Paling Cantik nehh (Scr0ll bawah yerr)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
Taddaaaaa.....!!!! ini dia cik ANIS............
pada die fifah rindu akan X0x0 die.....
Prapppp!!! KANT0ii....fifah suke BERx0x0.............
pastu an fifah rindu Suare die yang sumbang (gurau jerrr)
da lame tak gurau-gurau ngan die.........
PART yg paling best bile fifah bersama ngan die ialah time G0SSIP.....
kit0rang kalau g0siip......puihhh!!! memang BERAPiii......

yayaya!!! entry kali ni memang PANJANG!!! 

0k...back t0 entry......................................!
0rang yang Kedua fifah MISS ialah.....................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
Yerr!! ini dia Cik Hajar yang Langsing nehh!
0itt! hajar tu yang duk sebelah KIRI...
AYU tak?? yang ni fifah kasi gelaran SI AYU...tapi die name hajar...
kat budak ni fifah rindu akan KETAWA die...
am0iii!! kal0 dengar die ketawa..hah!!! abis SATu MALAYSIA...
pastu an,fifah suke neng0k bile die KALUT.....0ihhh,die ni kal0 da kalut...
ngan 0rang 0rang laen die masuk campur HABIS....

Tempat KETiGa jatuh kepada .............................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
❤ Miss Adibah ❤
adik fifah yang n0mb0r bape ehh ni...
ahah!! yang b0ngsu.......
pasal budak nehh CUTE sangat..........
alaa.....bile neng0k pic die...ase nak BULI die je...
fifah memang suke buli budak nehh n fifah memang suke tengok bile die NAIK ANGIN.....

h0h0.....ade lagi larrr......
0rang seteghusnye...........................................alahaii..asal x leh sebut 'R' ni...da jadi cam kak LISA SURIHANI plakk!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
ahah!!! budak CERMIN MATA.........
That's  Ain............yang pakai KAler UNGU t0ohh...
JELITA kan?? 
kat budak nehh,,memang fifah suke buli die...tapi sayamnye die mudah mERAJ0k...
TAPI.......kacang je kal0 nak pujuk...ngan fifah die 0k.....hehehe
yang ni p0n leh tahan gak kal0 BAB bab ketawa...........tapi fifah memang suke ketawa bersama 
ngan Cik Ain Alf nehh.......

taram taram taram!!!!
seterusnye budak yang SUKE sangat2 lagu CINTA MUKA BUKU....
DIA...........................................................................................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
ini dia budak LATIFF......
0pps! budak izzati latiff....hehehe!
budak ni tersangat GEBU n TEMBAM tau...
suke teng0k PIPI die....c0z
pipi die kaler pink tau...pat0tlarr pakai tudung PINK p0n...
budak ni selalu buat fifah ketawa terbahak-bahak....
die memang pandai buat LUCU....auwww! rindu giler2 kat awak!

huh!!! penat DEN y0....!
aduhaiii.....ade lagii....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
❤ Miss Aqilah ❤
budak nehh NAKAL sikit!!
ad0ii..kalau sh0pping memang SAKAN larr...
hehehe!! 
cik qilah yang pakai tudung PUTIH...
kat die fifah rindu suare die...ntah la nape...
sebab die nAKAL sangat....alahaii....tak de kaitan langsung!!


lalala....j0m sekalang kita beralih kepada akak yang paling BAIK di dunia....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
❤ Miss Anis Nadirah ❤
baik giler giler uhhh budak nehh....
rindu dengan perangainye yang aduii...
lembutnye....
hahahaha!! 

0keyp! Next..........................................!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v
❤ Miss Ika ❤
ini dia cik kurus dan tinggi lampai...
CIK IKA yang duk kat tengah t0ohh!!
yang pakai baju kaler PINK...
had0iii...semua pink! kuning.hitam takde kerr....
hak3...........
kat budak nehh rindu akan gelagat nye....
budak ni memang macam budak kecik....
had0ii..MANJE,tapi GARANG tau.........pape p0n miss U ika...

eh3!!! kate 9 0rang....mane lagi satu...
alaaa....k0rang nehh..yang lagi satu tu fifah sendiri larr....
hek3!!.........
tapi ade s-rang lagi yang sangat SPECIAL CASE....
kau terlalu istimewa.........DIA adalah..........................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
ini dia...t-cer yang sangat dirindui oleh fifah...
fifah suke bergelak ketawa ngan t-cer...
n fifah suke sangat bergurau senda ngan t-cer...
t-cer ni sp0rting tau..malah....cantik lagiii........
KANGEN banget banget sama t-cer d0ng!!.....
heheeyyy!! t-cer fifah tu yang pakai kalerr UNGU larr....
BEAUTIFUL kan...macam student die gak! Agagaga.....

yeahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
da p0nat menaip!! time t0 usha2 bel0g 0rang plakk!! fifah memang suke usha usha bel0g 0rang nehh...nak bace kesah st0ry di0rang.....lalalaala!! J0m TERJahhh......


eh eh eh eh eh eh!!! sebel0m itu.....j0m neng0k pic yang fifah xleh lupe sampai bile2...
KENANGAN KAMI BERSAMA!!!
















:: G0ssip GurLz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment