Thursday, 17 November 2011

.:: Aku Ditembak?? x kesah!! Aku tembak K0rang BaLik.... ::.

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!!


Ape entry Kali nehh?? 0k,camnehh! Entry kali ni is GAME tembak menembak!! actually,fifah tak Paham Ape ke mende nehh!! Mmg bet0L2 BLUrr...ntah pape...TAPI fifah bace banyak2 kali lam bl0g sis fifah baru larr fifah PAHAM...kite kene jawab s0alan die n then tanye 0rang lain plakk!! 0lrite,Nevermind! 


WHY fifah ditembakk...Menyusahkan aje!! hehehe! tpi Macam best gakk! nak tau sapa tembak fifah tapi fifah tak mati p0n..ngeh3!! 0rang yang bertuah tu ialah Sis Tirah CumiL !! sis tu kakak fifah larr...! 0k da da...
panjang lagi nak tulis nehh..0KEY,j0m kene start PLAY this GAME....

ditagged.......dan tagged...........!

 pic: rules 4 da game

harap harap k0rang paham larr yerr......fifah kene larr laksana kan tugas fifah sebagai BL0GGER!! ye larr tak nak kasi Sis Fifah Meraj0k...kan die tagged fifah n then bagi s0alan yang macam2...fifah kene larr jawab n then tagged orang laen plakk! so, lets move on to the questions asked by Sis Tirah cumiL !!

At first,Fifah kene jawab s0alan Sis fifah dulu...Adakah s0alan itu Mengada-ngada?? Ntah!!
LET's See........................

1. Nama manja anda yg family or org terdekat panggil?
Nama Manja?? 
kal0 famiLy, di0rang panggiL KAKAK!
kal0 0rang terdekat,erm...........maksudnye kawan larr ehh?? hehee
FIFAH larrr..........=P

2. Suka aiskrim ke coklat ke cake?
ALAMAKK!! semua i Like...
tapi kal0 nak selalu nampak CUTE,,
ICE-CREAM k0wt!

3. Suka karaoke x?
kAra0ke??
aduhh! gilerr...sape x suke kar0k..
sumpahh!! minat gilerr2...
j0m p kar0k same2.....ngeeee~

4. Hadiah yg paling disukai?
Hurmm...x kesah pape p0n...janji PINK kalerr...
TAPI kan, JAM n SHAWL 0k gak..
BC0Z fifah suke STYLE......

5. Suka pasangan yg cmne?
Pasangan??
Saya KECIK lg larr..tpi tak pe,da 0rang tanye kan..kene larr jawab!
Hurmm,yang penting minat B0LA!
suka K0REAN styLe...
Selalu Belanje MAKAN.............................!

6. Bila nk blnja saya ice-cream@cake@coklat?
Tunggu saya keje la Sis!
tapi bukan ke da penah belanje ehh?? erm,is0keyh larrr

7. Blogger yg disukai? kenapa?
mayb bl0g SIS sendiri k0wt...bc0z sis BAJET cute...
ye larrr MEMANG cute p0n....(bangga ade kakak camnehh)

8. Betul ke org ckp, kalo bnyk buang air besar, rmbut cepat pjg? :P
ad0ihhh! ape jenis s0alan ni sis! ntah...
a'ah kan...(ORANG CAKAP KE KAU YANG CAKAP)

9. Kalau gajah terbang nmpk ape?
penah nampak gajah terbang takk??
pelik ben0r bunyi nyerr...
memang larr...(NAMPAK BEN0R NIPUNYERR)

10. Ape awk fikir pasal pengemis? ekekeke..
Banyak cakap! makan sikit!
tapi mudah gem0kk! =P

11. Awak rasa awk nie org yg mcm mana? 
ME??
perasan CUTE.....
GEDIX + NGADA2.......hahaha!
susah nak cari 0rang JUJUR kan...

AKhirnya!!! KINI pasti...
s0alan da habisssss......
penat bet0l duk taip KEYBOARD nehh!

ALAMAKK!! ade lagiii...
11 THINGS ABOUT ME??!!
0keyh...let's read.........

❤ Saya suke 0rang panggiL saya FIFANY...❤
❤Saya Suka BERKAWAN dengan 0rang ramai....especially GENG SNSD sy...(j0m berkawan dengan saya) 
saya sP0rting larr...siap b0leh buat lawak lgi..hehehe!❤
❤Saya PERASAN CUTE,tapi tak cute p0n..ye larr nak tiru ALA2 KAK HELIZA
tapi saya budak KUSUT and budak SENGAL❤
❤Saya GILAKAN S0mething yang PINK c0l0ur..
❤Saya da nak BESAR tapi saya rase saya BUDAK KECIK lagi
❤Peramah dalam FESBUKK n BEL0G...kat Luar?? hurmm,,tak tau larr >_<
❤KPOP l0verss n MINAT citerr K0REA
❤Saya memang KUAT KETAWA..jangan terKEZUT bile dengar saya ketawa
❤PEMINAT SETIA N0VEL
❤Saya suke pakai SHAWL 0r suka pakai STYLE k0rea yg menutup aurat larrr!
supaya saya nampak REMAJA
❤SAYA memang KUAT MAKAN,MENYANYI dan SH0PPING....layan je karenah saya ehhh

Alaa...11 je kerr....banyak lagi larr...!! kal0 nak kasi lebih xley kerr...AT0iii!!

0k! skang sy nak TEMBAKK@TANGGED sama KAUW!!
huhu...JAHAT tak saya??...LALALA~
jangan larr marah ehh..nak suke2 jerr....h0pe k0rang yang ditagged nehh tak marah fifah 0k! PEACE~
j0m tagged di0rang.......MUAHHAHAHA!!!

bel0g2 yang kene tagged!
~Kak WAnie ~
~TyRa~
~Adik Nylam~
~Kak Marnie~

Soalan yang k0rang kene jawab ialah :
1. ape yang perlu fifah panggiL k0rang??
2.if awak sh0pping,awak akan start sh0pping ape??
3.Minat pakai SHAWL tak??
4.ape tujuan k0rang buat bl0g ehh??
5. suke artis k0rea tak?? siape?? kenape??
6.kal0 ade 0rang dengki ngan awak pastu  macam2 die buat perkara jahat kat awak....s0,ape tindakan awak??
7. Suke kaler ape?? kenape suke kaler t0ohh??
8.kal0 awak 0nline..ape yang awak akan bukak dulu...FACEB0ok 0r BeL0g??
9.Sape Artis id0La awak?? kenape die t0ohh??
10.Skang da start CUTI,s0 k0rang buat ape??
11.ini S0aL b0La...
SUKA teng0k 0r TAK?? kenape??

Alhamdulillah!!! akhirnya...siap gakk!! penatnye fifah menaip n memerah 0tak nk tnye s0alan! s0,0rang yang ditagged t0ohh! SILAKAN.....hehehe! jangan marah fifah tau..fifah suke tgk BEL0G n bace ENTRY k0rang..that's why larr fifah tagged k0rang! jangan marah tau..CENYUM!!! ngeeeee >-<

                                 Sekian dari Saya.....FIFAH a.k.a FIFANY........(muach3!!)
( i ❤ f0ll0wer )

:; g0ss1pGurLz:: ~x0x0~

! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

11 comments:

  1. tak sngka kena tag. hehehe, thanx. btw, akak pun minat giler bca novel. ble lah share2 story nanti. :)

    ReplyDelete
  2. 0k n0 haL kak marniey...
    alaa..sehati sejiwa!
    0key3...bleh gak!!

    ReplyDelete
  3. fifah..tingkayu tag...nanti kak yt jawab ehh..ehh..hikhik...

    ReplyDelete
  4. tengss tag ! ehehe . tak sangka yg awk tag sya .
    tengss ye . sya daa blas . tngok laa yep .

    ReplyDelete
  5. kak yati
    welc0me,dear!!
    0k,n0 haL larr kak! bile da jwb kasi tau fifah taw! nak nyib0kk cket!! hehee

    ReplyDelete
  6. farah nasuha
    tak paham?? erm,nak wat cmne ekk!
    camnehh! at first,farah just jwb aje s0alan yang fifah bgi pastu farah tulis 11 things ab0ut farah n last farah buat 11 s0alan pastu farah tagged bl0gger2 yang farah nak tagged...0k..! h0pe farah paham larr yerr..if! ade yg x phm jangan segan2 tnye fifah!! 0k,dear....

    ReplyDelete
  7. iffah fakhira
    0uh! welc0me dik!
    0k,nanti akak bace ekk!

    ReplyDelete
  8. Kak tira maganda
    yess dear! header baru..
    amacam?? 0k tak??
    nak jgak??
    nak t0l0ng i buatkan kerr?? (missuvery2much)

    ReplyDelete