Tuesday, 20 September 2011

:: 4 Hari buLan 10 TahUn 2011 ::

Assalamualaikum...
Annye0ngHasey0!


Fuhh!!! 0key...dah lme x 0n diary kesygn fifah ni..0ihh! dekat dgn sebuLan lebih tuh...huhu~ biase larr...tpi kan mmg bt0L laaa...fifah Miss bt0l2 kat bl0g nie....bukan x sempat!! BB slalu ade kt uma...kal0 nk 0n9 p0m bile2 p0n b0ley...cume fifah byk study n stid0..hehehe!! STID0?? lalalala~ 0k,dah2...sKarg tepat pkuL 5.00 pagi...fifah x tid0 kew?? eh! bukan larr..fifah tid0 cume,fifah bngun awL...tak tau tetibe je arini bngun awL...iGt nak p saHur k0t!! hahaha! 0rait,,bile selesai jer s0lat isya' n s0lat tahajjud...serius fifah ckp,mmg fifah tatau nak wat ape..study?? lagi?? b0san gak...walaup0n da nak exam...fifah p0n 0n9 je larr...x 0n fb...da 2 minggu da...sbb prepare f0r exam...herm! sunyi bet0l bl0g ni kan,bile penghuninya biarkan begitu sja'! waduh2!! sy ade kerja d0ng...abis exam sy muLa kin balik d0Nk! hancuR bahase ind0n aq! pushhh....uhuk3!! 0k,jap lg fifah nak bersiap nak P sk0lah...tpi sbelum tu,fifah nak the readerz yg fifah sgt mIss tahu yg wt mse skaNg fifah x dpt nak kasi the latest entry...byk sgt citer fifah nak k0ngsi tpi bukan skanG sbb 6ti parents fifah marah n ini jugak utk kebaikan fifah gak kan..tpi fifah da x tahan...teramat rindu larr dkt bl0g ni....waaaa....!! =( 0k! fifah ade seminggu lg utk prepare f0r exam....pada 4/10/11 PMR akn ke sk0lah fifah...fifah perlu berperAng dgn bende tuhh!!! s0,fifah harap ape yg fifah blaja slme ni fifah dpt Buat! AMIN2!!!! s0,fifah h0pe sgt,fifah dpt straiGht 'A' .....(9A ) in PMR.....
0k,,,Last2!! at first,fifah nak ucapkan gudbaii f0r bl0g n the readerz...(Miss u GuyZz) =(
pastu aN,fifah nak ucap timer kaseh kat tcer2 n pr02 fifah yg byk ajar fifah yg x pandai jdi pndai ckit jerrr...lalala~ KamsahamnNida....
Lagi...fifah nak mintak maaf dkt kwn2,kat cikgu,kat pareNts,kat Rakan2 fesbuKk n rakan2 bl0gger if fifah ade wat slah pape....
Last............fifah mintak sesangat,bile k0rg bce entry ni,fifah minx the readerz d0akan kejayaan fifah....sm0ga fifah dpt jawab dlm exam 6ti...jntUng fifah smakin kuat debaRaN nye....tak0t2!!!!! YA ALLAH...kau permudahkan lahh aku supaya aku dapat menjawab peperiksaan 6ti "YA ALLAH...segalanya padamu aku berserah YA ALLAH!!" AMin2.....ya r0bbaL aLaMiN...


t0 raKan2 pejuAng 1996 : d0 da best,n kasi RESULT yg gempakk t0k PMR ta0n ni....perbykkan d0a n s0lat hajat...(jgn lupe bce bku taw) =)
t0 rakan Lme yg x jumpe n yg sgt2 dirinduiii di SKSM...Guyzzz,miss u 0rLz..lpas exam kte wt reuni0n keyh! mant0pp! s0,aq harap k0rg dpt 9a/8a keyh...buat tyg terbaiikkk n smpai puas ati...
utuk rakan2 tusyen AL-aMin...4 kelas R (alya,fatihah,aina,kaisa n atiah? rindu k0rg...s0,k0rg p0n buat yg terbaikk! eh! trial ley bape?? hehehehe~
s0.......semua 0rg yg mengenaLi diri fifah yg sederhana ni,fifah harap k0rg d0akan fifah...h0pe fifah dpt 9A...skrg tepat kuL 6.00 pagi..da sejam menekan keyb0aRd....fifah p0n patut 0ff n fifah nak bersiap t0k pegi sk0lah...0k guyzz..abis exam kite jumpe blik....ASSALAMUALAKUM....(ANye0nghigasey0)


~g0ss!pGuRlz~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment