Monday, 18 July 2011

:: Saje2 nak MemBeBeL ::

Assalamualaikum...
Annye0ng!!


At da first,aq nak kasi tau...ini ENTRY yg ke-3 t0k arini....aq b0san arr skang ni,,tatau nak watpe! b0san yg teramat!! tdi pas update bl0g,makan n then p mandi pastu makan blik n then bru 0n9 n tulis entry bru lam bel0g neh!! cakap pasal makan kan...ari ni aq byk makan auwww!!! nak kata HUNGRY??!! mmg sah x..tpi mulut neh asyik nak mengunyah jerk~ lalalala~ eh2!! t0day cite JUVANA ehh??!! jap g la p neng0k! smbung blik,arini kt sk0la makan pe ehh,haa makan nasi 1 bungkus pastu r0ti c0klat n then de lar kelepek2....huhu~ tu time di sk0la...dlm k0l 2 lbih camtuh,aq blik uma...bukak tudumg saji dlu..intai punye intai ape kebende neh!! 0uh! spagetti!!! urm,makan je larr...sedap la gak CIK KUNANG2 (http://ceritasikunang2.blogspot.com) masak spagetti ni...makan kit je kt uma c0z x sempt nak makan byk..ye larr ade sesi klas ptg lak! b0ley tahan gak aq neh,bwk bekal di siang ari..lam bekalan itu berINTI kan spagetti yg kak aq masak tdi..hik3...huhu~smpai sk0lah berhajat nak makan lam klas..tpi tetibe SIR MATE da ms0k,erm,pe lg simpan larr dlu lam laci meja....erm,aq suke blaja MATE arini...sir s0al smua aq dpr jwb..ALHAMDULILLAH!!! igt lg pe yg aq blaja sbl0m neh! ngeh3!!!!!!abis blaja,tr0z p makan wif my kerek  ADIBAH....we're sharing that spagetti...huhu~ dibah said" erm...Laaaaazzzzaaaaaatttt.." hahahaah! spagetti je larr...suda makan ms0k klas blik..fuhh!!! b0san,sub PAI lerr..n0 m0od anym0re!!!!! blaja je larr,tahan diri,tahan hati n tahan 0tak..perah biar b0ley blaja....xde lar ase ngantuk 6ti...haaa!! ckap sal ngantuk! ngantuk+menguap=TID0.....


Tdi an time sub SEJ,cikgu sej aq ni kekdg best bile die mengajar kekdg mengantuk,tpi yg byknye buat aq mengantuk lerr...hehehek!! cikgu sej aq an slalu jer kluar lmbt..mmg x igt da dia ambik mase sub ge0g!! hurm,x kesa lar yg tuh! time cikgu tu mengajar an,,mmg aq nant0k giler2 arr slalu terhangguk2 cam BADuT!! hahahahah!! lam ati,bile lar cikgu ni nak kuar,aq da nant0k gler2 da neh!! ad0iyaii...ble je cikgu tu kuar,aq trus angkat my arm lalu letak kt ats meja aq yg begitu bersih lalu diletakkan kepala aq yg begitu berat dlm 40 KG..hahahah! (kiddim jer) ke atas my arm yg suci dan segar itu...FUH!!!!!! mmg jujur aq ckap,LENA BRO!!! hahahaha...tid02 smpai x termimpi p0m...igtkan cikgu ge0g x ms0k upe2 mas0k,tpi naseb bek yee ckap kt student2 klas aq...buat keje sndri n jgn bising..aq p0m pe lg,smbg blik arr...TID0 n TID0....lalaalalaa~


::g0ss!p GurLz::~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment