Saturday, 2 July 2011

:: Permainan Ari Ni ::

Assalamualaikum...
annye0ng!!

ari ni kan...aq nak kongsi cite ckit..aq kan tak pernah ms0k n x pernah jadi ahli ICT sejak aq naik peringkat menengah ni..ye laa,orang mcm aq ni mne la layak nk jadi ahli ICT..VIP jerk~ aq insan biase jerk~..tpi an,sejak aq naik f0rm 3 mcm2 jdi,jadi pe ekk!! ch0p!! jangan PK bukan2 ehh!!! i mean,camni lah! dpt jadi pgws,pastu ahli itu ahli ini,n then semua p0m da smakin rapat dgn aq..0h! betapa epy nye id0p aq ni..tpi syg!! kenape skrg bru mereka nk rapat dgn aq,6pe x dlu lg...WAE??? aq da pk msk2 yg ta0n dpan aq nak pindah skolah!! bile smua wat camni kat aq syg plak nak tinggal,terutama kwn2 aq..alaaa,xm02!!!hui3...penim3!
ahhh!!! mlas nak PK sal tu,smbung blik cite aq tdi,camni..aq de terlibat lam pertandingan dari Kelab Nisa' iaitu SLIDESHOW...aq memg pernah buat slideshow sblum ni tpi xde la terrer cam senior2 aq tu...huhu~ s0, p la tanding dkat dewan bengkel pe ntah...huhu~ bley tahan la...tmpt yee..BUT!!! mmg letih gile d0e ari ni..letih yg teramat,letih drpd bdak yg berlari ape tuh,LARIAN SATU MALAYSIA ehh?? a'a yes!! lebih dri tu,tatau nape,kalo nak ikotkan..p'tandingan slideshow ni bukan kite yg berckap tpi laptop je yg berckap,tpi aq ltih gak!!! ari ni aq dpt mcm2 ilmu tau..wehhh!!! bukan ilmu karut-marut,ilmu tentang nak buat ape ni,lukis animasi lar...pastu wat slideshow animation..wahh cantik gileerr d0e,mase aq lukis sorg pompuan,ustaz farid puji aq abis-abisan....sape x epy,,wahh!! ley jdi pelukis terkenal nih..pstu wat cite animasi ganti UPIN IPIN..hahaha! (x hbis2 perasankan diri) well! tgk anak sape!!huhu~ buat punye buat punye buat,x menang...dak laen yg menang..allaa kacau line org tol la dak tuh!!! ish! aq ase aq yg da besh! hak3,tpi mmg dak tu cantik pom lukisan die..jadi t0p 3 p0m jdi lar..asalkan xley lgsg...hihihi~ yg tu klas pertama,second punyew klas t0k arini,ialah untuk membuat muka hdpan majalah sekolah! x kesah lar mjalah ape...komik ke..pape je lahh!! blaja punye blaja punye blaja,,da bley buat la ckit2!! mengikut step yg diberi..tpi slowmotion la ckit c0z aq kan bru blaja brader!!! hasbis semua tu..da tibe untuk pertandingn slideshow yg akan group aq present kan...tpi an,x present pape pom,just tekan2 camtu jew kat laptop! coz xde mse..mase diberi 9 minit mne semot nak present...selesai jerk~ lega ckit,tpi 40% je hakim bg n puji x cgt..skul laen maintain la..erm..BTW! 40 % p0m ape yg team aq dpt...fuhh!!! mmg x sangka n mmg x dijangka,kalo nak tau team aq la first kene present! is0keyh,x ase pape p0m,maintain jerk~we're c0ol..tgk secong team yg present ok  laa....pastu third team yg present mmg kreatif but byk ckap,nme lg slideshow..mesti la laptop yg ckap bukan mulut..hurm,ntahla diorg..keje diorg kan..bia laa..pastu suda abis tgk semua,aq p0m ase da x tahan nak duk lam dewan,kbetulan da msok waktu asar,trus arr p solat..mmg lame arr duduk kat bengkel tu...1 hari bley tahan la...dari pukul 7 pg till pkul 6 petang..time blik mmg letih cam nak pengsan jerk~huhu~ tpi aq sabar..time tu,aq duk ase mmg kalah,sbb hakim ckap slideshow yg team aq punyew biase jerk~tpi mmg byk komen la..warne perkataan x terang lar,pastu x matching lar.mcm2! tpi team aq biase jerk~ x rase pape,sebb kitowg bru first time buat..kit0rg ikhlas laa...mmg berbaloi la pegi bengkel tu,pasni dpt buat sendri lar slide showa n cart0on animation...wahh!!! cukenyew~heheheh 0k3! smbg blik..selesai je aq solat asar,tibe2 senior aq ckap team aq menang dlm pertndingan slideshow tuh!! fuh!! puas ati,mmg x sangka..mule2 x cye,pstu tnye punye tnye n senior jwb perkara yg sme bru la aq cye..wahhh!!! hbat btol team aq...hahaha!! ape lg, pasni lawan di peringkat negeri la plak!! mcm mne ekk!! tkotnye! menang ke kalah itu tatau la..peringkat negeri tu...ad0iyaiii!!! tpi aq pasti team aq akn d0 da besh punye,insyaALLAH!!....
0h lupe~ bes0k team aq tdi kene pegi KBMALL !!! ntahla untuk ape..da lupe arr,but mmg kene p sne laa..lwatan smbil blaja kot!! hahahaha! tpi mmg aq epi giler3 tahap dewa arr...hush!! da xde pape da kot! s0,nk smbg buat keje kursus aq blik...Daaaa~

:: g0ss!p gurLz :: ~x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment