Thursday, 23 June 2011

:: T-CerZ day Yg da Basi ::

Assalamualaikum...
huhu~ Skang bru nak cite sal t-cerz day yg da basi tu,BUT tetap happening!!!
semua beres!! selesai...tpi an mmg penat gile d0e smlm...ke sana ke sini,ke sini ke sana...Fuh!!! letih3!!
But epy sgt! hahaha! first smpai skolah,xde pape yg nak buat,just duduk lam claz,tunggu skejap ade org panggil aq n kwn aq yg nme hajar 4 siapkan dewan...aq p0m pegi arr,tgk jer dewan cam da beres jer..but l0m cntik agi arr...s0,aq ngn hajar arr yg bereskan...smbg blik  yg kak2 0r abe2 yg l0m bereskan lg dewan tuh! huhu~ best gile...tpi an sedih gak,c0z x dpt tgk acara pdg yg dimainkan 0leh cikgu dan cikgi aq...ye laa,aq kene p dewan...seih sgt! but dpt tgk gmbr jadi arr...nasib bek geng2 aq ambik gmbr cikgu n cikgi main..siap ambik vid lg..huhu~ rest jap,aq nak p pdg c0z nak tgk cigu2 main...smpai je sne,ade la s0wg tu pnggil aq c0z nak practise hiwar(perbualan 0r lakonan)...pegi je sne,ade ann0uncement kat dj tuh,panggil nme aq n hajar untuk ms0k dewan blik...ad0iyaii letih nye...kuat berjalan...terpaksa arr pegi dewan...pegi bereskan dewan tuh!!!!tunggu lam setengah jam,da siap!! s0 time t0 rest!! alamak!!! nak rest jer,lupe s0mething arr,lupe nak wat ape tuh!! tugasan nuqaba'!! kene wat p0ster t0k ari guru...buat punye buat da siap!!! yeay! letih nye smlm...blik uma tid0 awal but bngun lewat..hahahaa!!! wut eva..tgk arr pic spjg ai guru smlm..


ni time cikgu laki yg main..maaf ekk!! gmbr kecik,pastu masuk dua keping jew,x nak la msok byk2..ckit2 sudaa arr...


ni lak cikgu p0mpuan yg main...huhu,ntah main ape..b0wling pdg k0t! huhu~
tpi mmg happening gilew arr!!lalalala~


majlis pembukaan t-cerz day....KP la yg pling cria skali time ari guru nih...caya lah kp..tabik!!!!

:: g0ss!p gUrLz :: ~ x0x0~


! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment