Saturday, 4 June 2011

:: PeNat ::

assalamualaikum.....

huh!!! penat penat penat PENAT!!!!!!!!!...
t0dayz aq kemas my bedr0om dri pg smpai tghri....x b'hnti2,tpi ade la t!me rilex..aq kemas bilik tu ngn kak aq n adik aq.Bilik da mcm st0r,brape bulan x kemas,skrg bru free dpt kemas balik bilik aq tu smpai bersih....aiy0y0!
sebelum kemas kan,ruang bilik tu nampak kecik n then sempit sgt BUT bile da kemas n buang all thing yg x perlu,, ruang bilik aq da nmpk besar dan luas...waahhh!! selesa d0e! hak3..malu gak bile fren aq dtg uma nak tgk bilik aq yg bersepah bgai nak rak tuh....hui3!!! sape x malu...maaallluuu!!! k0nfem selesa giler tid0 mlm ni...stu lg,nape ekk bile kite nak kemas sesuatu,x kesah arr kemas bilik kew,buku kew,satu umah kew! mezti tiap kali mengemas tu x lain x bukan hidung kite berAIR?? eeiii...berhingUz BEB!!! nape ekk?? aq da x tahan arr dgn semua tuh...pkai mask p0m x jdik pe gak..tetap gak berhinguz...pulak ttuu sneez!ng...kjap2 haaCuu kjap2 haaCuu...B0saN aq mndgrnye! hish! papep0m janji bilik aq tuh da kemas n bersih....yeay! nak tid0 awal mlm ni...herm,s0rry arr i x letk gmbr bilik i tu c0z...mne ley! tmpt kite lepak ttuu...hahaha! lupe lak,byk auw buku2 yg xguna da nak p kita semula..byk yg teramat..WELL! family aq kan best studentz (perasan LOLz) tu yg byk sgt bku tuh!! 3 raga penuh bku2 lame n kertas yg dah digunakan...s0,j0m p kitar semula!!
ahhh,keje bl0m siap lg..nak p smbung kmaz balik!!! daaa...u'0rLzz!!
:: g0ss!p gurLz :: x0x0~
! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment