Friday, 3 June 2011

:: Ape kate empunya bl0g ::


assalamualaikum!
erm,firstly........thanx 4 visit my new blog!
by da way,i'm new in this career,,s0! xde pape yg menarik n x maju sgt! insyaALLAH,sy akn majukan blog sy ni dgn smaju2nye..hahaha! (if i free lew) ^___^
actually,sy x pndai sgt dlm bab2 mghias blog ni..sbb pd sy asalnye sy bkan dri minah blog..sy bru nak joined n then  mayb jdi minah blog slpaz ni,,mmg sy da ade blog sblum ni,,but that's blog shared wif my gengz...xla cntik sgt die punyew background n then s0me pic yg kat dlm blog tu...just simple,,tpi sy tgk org punyew blog cntik w0o...cutest lg...ini mnyebabkan sy tertarik akn blog..dgn adenye glitter2...wah!! i like u kn0w!
s0,sy nak try lar...mne tau kot2 slpaz ni fam0us kew! ngeh3 =) yeah! da ade blog sndri....x sbar nak luahkan kat diary aq ni...b0san pendam sorg2..biar smua tau ape mslh aq...yes3!
erm,0pps! sblum terlupe,mayb i'm n0t alwayz 0n9...c0z ta0n ni sy exam,,s0 kne kurgkn sdikit lah on9 nie..6ti t'ganggu lak pmbljrn sy! !mayb x smua mslh sy akn sy k0ngsikan...c0z phm2 lah,,,xkan la sy cerita lak!! malu I...ckit2 sudaa la...orait!! hurmm,,,x nak tulis pjg2 coz da xde m0dal,s),ape yg sy minx erm,sy bru dlm bidang ni s0,tolong2 la follow blog ni ekk...ok! smpai cni jerk~ SALAM.......
:: g0ss!p gUrLz :: x0x0~


! ♥ Terima kasih daun keladi ♥!

0 persons berX0XO:

Post a Comment